PHILIPS Capete Periuta Electrica Sonicare Hx6068 Brush Head 8 Pieces Alb
Produs nou, sigilat

PHILIPS Capete Periuta Electrica Sonicare Hx6068 Brush Head 8 Pieces Alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 1.89 puncte = 1.89 lei (cashback)
Descriere produs
Capul de periere W2 Optimal White se potriveste perfect cu manerul oricarei periute de dinti Philips Sonicare, cu exceptia Philips One si Essence. Nu trebuie decat sa il atasati si detasati pentru o inlocuire si curatare simpla.

W2 Optimal White este perfect pentru cei care doresc mai mult decat o curatare in profunzime. Acesta indeparteaza petele de suprafata si va ajuta sa obtineti un zambet alb si radiant.

Dispunand de o zona centrala pentru eliminarea petelor, cu peri desi in forma de diamant, capul de periere W2 Optimal White indeparteaza petele de suprafata cauzate de alimente si bauturi. De asemenea, perii sai de inalta calitate si desi indeparteaza de pana la 7 ori mai multa placa bacteriana decat o periuta de dinti manuala.

Vei obtine intotdeauna cea mai buna curatare posibila cu functia de sincronizare a modurilor BrushSync. Folosit impreuna cu Philips Sonicare, capul de periere W2 Optimal White se sincronizeaza cu manerul periutei prin intermediul functiei BrushSync, selectand modul de periere si nivelul de intensitate ideale pentru o albire exceptionala. Totodata, periuta de dinti inteligenta va monitoriza cat de des si cat de intens va periati si va va instiinta cand a sosit momentul sa inlocuiti capul de periere.

Nu detineti o periuta de dinti inteligenta Philips Sonicare? Nu trebuie decat sa monitorizati perii albastri cu rol de amintire, iar cand acestia devin albi veti sti ca a sosit momentul pentru un cap de periere nou.

Capul de perie W2 Optimal White este perfect si pentru mentinerea stralucirii intre tratamentele de albire profesionala a dintilor.
  • Cod MemoX: 51602
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota