ORAL- B Periuta de Dinti Electrica Genius X Limited Orchid Purple Mov
Produs nou, sigilat

ORAL- B Periuta de Dinti Electrica Genius X Limited Orchid Purple Mov

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 8.13 puncte = 8.13 lei (cashback)
Descriere produs

Periuta de dinti electrica Oral-B Genius X Limited Edition este echipata cu senzori de miscare si este alimentata de inteligenta artificiala pentru a-ti recunoaste stilul de periere si a te ghida catre cele mai bune rezultate in fiecare zi.

Acum este mai usor ca niciodata sa te speli asa cum recomanda medicul dentist deoarece periuta de dinti avansata iti va proteja gingiile delicate si te va ajuta sa previi problemele viitoare.

Combinatia noii tehnologii revolutionare Gum Guard, 360 SmartRing si Controlul presiunii te avertizeaza sa reduci viteza atunci cand periezi prea tare si iti spun unde sa te concentrezi pentru o rutina mai blanda. Peste 82% dintre persoanele care au folosit Oral-B Genius X au avut o imbunatatire vizibila a sanatatii bucale dupa 6-8 saptamani.

Nu in ultimul rand, vine cu o baterie litiu-ion care dureaza mai mult de 2 saptamani cu o incarcare completa. Husa incarcare premium care poate fi utilizata pentru a incarca peria in timp ce calatoresti.

  • Cod MemoX: 57392
  • Cod Producator: B084PPW6XM
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Oral-B Genius X Limited with artificial intelligence has learned from thousands of human brushing behaviors and instantly recognizes your brushing style
  • Gives you daily personal coaching to cover all areas evenly, with the right amount of pressure for the right time
  • Bluetooth technology to connect it to your smartphone

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota