GHD Curve Thin Wand Ondulator pentru par 14 mm
Produs nou, sigilat

GHD Curve Thin Wand Ondulator pentru par 14 mm

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 8.94 puncte = 8.94 lei (cashback)
Descriere produs

Ondulatorul subtire Ghd Curve® vine cu un butoi ceramic de 14 mm conceput pentru a crea bucle stranse si definite fara a compromite sanatatea parului tau. Perfect pentru crearea de onduleuri, pentru imbunatatirea texturilor natural ondulate sau pentru un finisaj frumos definit.

Echipat cu tehnologia de incalzire PTC ultracompacta, temperatura optima de coafare de 185°C este furnizata in mod constant pe intreaga suprafata, pentru bucle de durata, fara caldura extrema. Indiferent de tipul sau textura parului tau, creeaza bucle de inalta definitie, cu aspect sanatos, cu mai putine daune datorita acoperirei ceramice avansate care ofera parului un finisaj neted si foarte stralucitor si imbunatateste controlul si aderenta stilizarii.

Usor de folosit si ergonomic, ondulatorul este prevazut cu un cablu de lungime profesionala cu rotire la 360° pentru o coafare flexibila, si cu un mod de repaus automat, care il opreste dupa 60 de minute de neutilizare. Suportul de siguranta incorporat protejeaza suprafetele atunci cand este asezat in timpul coafarii in timp ce varful rece de protectie si manusa de styling inclusa iti permit sa te coafezi in siguranta.

Tip: Pentru un finisaj superior si o fixare a buclelor de pana la 48 de ore, foloseste-l in combinatie cu sprayul ghd curly ever after - curl hold.

  • Cod MemoX: 73416
  • Cod EAN: 5060760613754
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Optimum styling temperature of 185C: For long-lasting results without damaging the health and integrity of your hair.
  • Professional 14mm curling wand: the professional endorsed 14mm curling wand, perfect for creating defined and even curls, waves and textures.
  • Long, narrow barrel: Designed for effortless, ultra-defined curls - even on longer hair.
  • Safety stand: Securely place the wand down on hard surfaces when not in use.
  • PTC heater technology: Monitors heat across the whole barrel every 20 seconds to ensure even distribution and lock in your curls.
  • Automatic sleep mode: For your peace of mind, the curling wand automatically switches off after 60 minutes of non-use.
  • Professional length 2.7m swivel cord: 360º swivel cord ease of use and comfortable styling.
  • Cool tip: Provides a safe, comfortable place to rest your hand as you curl.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota