MOMIT Telecomanda Cool Pod Pentru Aparatele De Aer Conditionat
Produs nou, sigilat

MOMIT Telecomanda Cool Pod Pentru Aparatele De Aer Conditionat

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 2.75 puncte = 2.75 lei (cashback)
Descriere produs

Controler-ul WiFi de aer conditionat Momit Cool transforma aparatul tau de aer conditionat intr-un dispozitiv inteligent comandat de la distanta, de pe PC, tableta sau smartphone. Dupa ce folosesti Momit Cool, nu-ti vei mai putea inchipui viata fara el.

Acesta se instaleaza usor pe unitatea interna a aparatului de aer conditionat, trebuie doar sa lipesti capsula pe A/C si sa conectezi gateway-ul la router. Gadgetul poate fi controlat de pe orice smartphone folosind aplicatia Momit Cool. Astfel, poti uita de telecomanda, vei avea control asupra temperaturii folosind aplicatia Momit Cool. Preia controlul asupra cheltuielilor tale si acceseaza statisticile economiilor tale, a temperaturii si a umiditatii! In plus, aplicatia are si functia My Budget care te lasa sa setezi cat de mult vrei sa economisesti cand platesti factura de energie lunara. Datorita sistemului de geolocalizare, termostatul recunoaste pozitia utilizatorilor si are grija ca atunci cand revin acasa, sa aiba temperatura ideala.

Momit Cool redefineste inteligenta dispozitivelor conectate la internet. Datorita modului Smart, acesta invata obiceiurile tale, astfel incat vei face economii considerabile si vei avea parte de confort maxim. Este compatibil cu orice aer conditionat cu telecomanda IR. Atentie acest produs functioneaza doar impreuna cu Momit Gateway.

  • Cod MemoX: 136672
  • Cod EAN: 742832673822
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Temperature and humidity sensors
  • Temperature precision +/- 0.3ºC
  • Infrarred
  • Dimensions: 85mm x 90mm x 33mm
  • Weight: 60g

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota