FIBARO Senzor De Miscare Apple HomeKit
Produs nou, sigilat

FIBARO Senzor De Miscare Apple HomeKit

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 3.7 puncte = 3.7 lei (cashback)
Descriere produs

Cei mai iubiti senzori lansati de Fibaro sunt acum compatibili si cu Apple Home Kit.

Senzorul de miscare Fibaro este un gadget de dimensiuni reduse, extrem de performant. Acesta are un camp vizual extins, fiind capabil sa inregistreze si cele mai mici detalii. Astfel, vei avea parte de o monitorizare detaliata, inregistrand si cea mai usoara miscare. In plus, acest dispozitiv are inclusi alti senzori suplimentari, pentru masurarea temperaturii ambientale, detectarea miscarilor si intensitatea luminii. Senzorul dispune de o baterie care functioneaza pana la doi ani si poate fi instalat rapid pe orice suprafata.

Senzorul functioneaza cu Apple Home Kit si poate fi controlat prin intermediul aplicatiei  Fibaro for HomeKit, impreuna cu un Apple TV sau iPad, sau prin aplicatia Apple Home, in iOS 10. Astfel, poti sa controlezi functionarea senzorului mult mai usor, prin intermediul Siri direct de pe iPhone, iPad, iPod sau Apple Watch. Acest senzor poate fi utilizat in combinatie cu alti senzori compatibili cu Apple Home Kit,  astfel incat sa rulezi diverse scenarii si sa iti transformi casa intr-un spatiu smart. Avand forma unui ochi de pisica si o pupila multicolora LED, senzorul isi poate schimba culoarea in functie de temperatura.

Cea mai avansata tehnologie Fibaro in materie de supraveghere este integrata intr-un dispozitiv care masoara doar 44 mm. Astfel, este un gadget cu adevarat inovator, avand utilitatea maxima pentru siguranta si confortul casei tale.

  • Cod MemoX: 153294
  • Cod EAN: 5905279987470
  • Cod Producator: FGBHMS-001
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Power supply: CR123A 3.0V battery
  • Radio protocol: Bluetooth low energy
  • Radio frequency: 2.4 GHz
  • Operating temperature: 0-40ºC
  • Diameter: 46 mm

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota