CHIPOLO Plus Dispozitiv De Localizare Rezistent La Apa Alb
Produs nou, sigilat

CHIPOLO Plus Dispozitiv De Localizare Rezistent La Apa Alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 0.94 puncte = 0.94 lei (cashback)
Descriere produs

Chipolo Plus este un mic dispozitiv de urmarire cu Bluetooth, care te ajuta sa iti gasesti lucrurile pierdute, in doar cateva secunde, cu ajutorul aplicatiei disponibila atat pentru iPhone cat si pentru telefoanele cu Android. Chipolo utilizeaza tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE), pentru a te ajuta sa localizezi lucrurile pierdute sau ratacite. Tehnologia Bluetooth este cea mai eficienta la o raza de pana la 10 metri in functie de mediul inconjurator, insa aceasta poate fi extinsa pana la 60 metri atunci cand exista o linie clara intre dispozitiv si smartphone.

Chipolo Plus este cel mai puternic tracker din lume. Are un difuzor incorporat, care emite un sunet puternic de pana la 90 de db, ceea ce inseamna ca iti vei gasi lucrurile mult mai usor si vei auzi sunetul de la distanta. Corespunde standardului IP5, deci este rezistent la apa, astfel stropii de apa nu vor afecta in nici un fel buna functionare a dispozitivului. Gadgetul este proiectat sa dureze 12 luni, deci nu trebuie sa inlocuiesti bateria sau sa-ti faci griji pentru autonomia acesteia.

Fie ca doresti sa localizezi cheile, portofelul, rucsacul, bagajele, bicicleta sau animalul de companie, Chipolo Plus este disponibil in mai multe culori pentru a putea alege culoarea dorita. Daca unul din obiectele tale este furat, Chipolo te poate ajuta sa-l il gasesti. Trebuie doar sa faci parte din comunitatea Chipolo si de fiecare data cand orice utilizator din comunitate trece pe langa obiectul furat, vei fi notificat cu cea mai recenta locatie a acestuia. 

Practic si inteligent, Chipolo Plus te poate ajuta sa iti gasesti smartphone-ul. Printr-un dublu click, telefonul tau va suna chiar daca este in modul silentios.

  • Cod MemoX: 144361
  • Cod EAN: 3830059101178
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Technology: Bluetooth 4.0 Low Energy
  • Range: Chipolo outperforms every major competitor
  • Sound: Maxx in class volume (100db)
  • Compatibility: iOS 9 or newer, iPhone (Released 2011 or later), iPad (Released 2012 or later), iPad Mini, iPod Touch, Apple Watch; Android 4.4 or newer
  • Water Resistant: Splash proof (IPX5 Standard)
  • Battery: 1 year battery
  • Size: 37 mm x 5,9 mm

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota