MASTER Lacat Inteligent Bluetooth de Exterior
Produs nou, sigilat

MASTER Lacat Inteligent Bluetooth de Exterior

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 4.5 puncte = 4.5 lei (cashback)
Descriere produs

Lacatul inteligent de exterior de la Master este un gadget extrem de util care iti permite sa iti protejezi cele mai valoroase bunuri. Smartphone-ul tau se transforma intr-o cheie de acces, prin intermediul aplicatiei Master Lock, oferindu-ti posibilitatea de a debloca lacatul, de a oferi acces limitat prietenilor tai si de a monitoriza in permanenta activitatea efectuata.

Lacatul se conecteaza la smartphone-ul tau prin Bluetooth, si poate fi setat sa se deschida automat in momentul in care telefonul se afla in apropierea lui. Daca nu ai telefon sau l-ai uitat, poti deschide lacatul prin tastarea codului directional. Prin intermediul aplicatiei, vei avea un istoric complet al accesului acordat, si vei primi alerte in cazul fortarii accesului.

LED-urile ofera informatii cu privire la statusul lacatului: albastru pentru atunci cand lacatul este blocat, verde atunci cand este deblocat si rosu atunci cand se incearca fortarea accesului. Lacatul este realizat din metal rezistent, oferind maxima protectie imporiva tentativelor de taiere sau fortare. Materialele sunt special concepute pentru utilizarea externa si pentru a oferi protectie maxima indiferent de conditiile meteorologice. Poti uita de chei sau coduri, intrucat lacatul inteligent de exterior de la Master iti va proteja in mod eficient bunurile, si iti va permite controlul total asupra lor.

  • Cod MemoX: 136975
  • Cod Producator: 4401LHD
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota