ONAGO FLY Drona Smart Nano Alb
Produs nou, sigilat

ONAGO FLY Drona Smart Nano Alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 18 puncte = 18 lei (cashback)
Descriere produs

Drona Onago Fly este un quadcopter de dimensiuni reduse, care iti permite sa realizezi fotografii si filmari aeriene de calitate superioara. Aceasta se conecteaza la dispozitivul tau prin intermediul aplicatiei OnagoFly, permitandu-ti sa impartasesti cu cei dragi imaginile surprinse sau sa activezi functia de auto-follow (drona va urmari dispozitivul la care este conectata). Toate functiile dronei sunt controlate in mod facil, direct de pe smartphone-ul tau.

Camera performanta realizeaza fotografii si videoclipuri cu 8 megapixeli si 1080p, HD, avand o functie suplimentara de detectare a zambetului. Este prima nano drona cu navigare GPS, care detecteaza locatia de la dispozitivul tau si inregistreaza in zbor. Aceasta ofera posibilitatea transmiterii live pe internet a inregistrarilor efectuate, prin wi-fi. Drona decoleaza din palma ta cu apasarea unui buton si este extrem de usor de controlat. Functia de detectarea si evitare a obstacolelor este extrem de utila, intrucat drona poate zbura printre copaci sau cladiri, fara a exista riscul prabusirii.

Cantarind doar 135 grame, drona este foarte usor de transportat, incape in genti, ghiozdane sau serviete si are un design modern. Drona ONAGO Fly este un gadget nano, perfect pentru a capta momentele importante din viata ta si a le impartasi instant cu cei dragi.

  • Cod MemoX: 131234
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Camera: Sony 15M pixels photo and 1080P @ 30fps video
  • Propellers: 75x11x5mm (each) x4
  • Motor: BLDC motors , 5000 hours lifetime
  • Battery: 1000 mAh
  • Charger: Quick Charger 7.4V
  • Size: 125x125x46mm
  • Weight: 140g

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota