Casti Audio The Brass In Ear Auriu
Produs nou, sigilat

Casti Audio The Brass In Ear Auriu

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 3.7 puncte = 3.7 lei (cashback)
Descriere produs

Castile audio The Brass de la Sony sunt accesoriul care combina sunetul profesional cu eleganta desavarsita. Alama este un metal recunoscut pentru capacitatea de a estompa vibratiile nedorite, acesta fiind materialul utilizat pentru carcasa castilor, cu scopul de a minimiza distorsiunile. De asemenea, tuburile sunt realizate tot din alama si au un diametru interior cu 15% mai mare decat al castilor conventionale, care asigura o stabilitate sporita a sunetului. Sensibilitatea ultra-ridicata iti permite sa dai volumul la maxim fara a pierde din claritate.

Aceste casti au o mufa jack de 3.5 mm, fiind compatibile cu o gama larga de dispozitive. Pentru a personaliza si mai mult experienta muzicala, descarca aplicatia Sony Smartkey, disponibila in App Store si Google Play. Astfel, vei putea personaliza butonul de control atasat pentru a reda/opri muzica, pentru a regla volumul sau pentru a raspunde la apeluri.

Castile sunt concepute pentru a asigura o auditie cat mai placuta, astfel ca elementele auriculare sunt hibride, fiind realizate din silicon dur pentru durabilitate si silicon moale pentru confort. Elementele intraauriculare sunt disponibile in patru marimi, pentru a se potrivi perfect si a asigura o fixare puternica. Alama ofera o nota de eleganta acestor casti, care au un design modern si minimalist.

  • Cod MemoX: 148416
  • Cod Producator: MDR-EX650PT
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota