PLANTRONICS Casca Bluetooth Voyager 5210 Albastru
Produs nou, sigilat

PLANTRONICS Casca Bluetooth Voyager 5210 Albastru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 3.72 puncte = 3.72 lei (cashback)
Descriere produs
Casca Bluetooth Voyager 5210 de la Plantronics este un accesoriu inteligent, perfect pentru persoanele active.

Aceasta se conecteaza prin Bluetooth la o gama larga de dispozitive, inclusiv Apple si Android. Functia Voice Control iti permite sa activezi Siri si Google Now sau sa raspunzi la apeluri prin comenzi vocale. Pentru ca deseori trebuie sa vorbesti la telefon in timp ce te afli pe bulevarde galagioase, casca Bluetooth Voyager 5210 a fost creata pentru a se adapta conditiilor urbane. Astfel, cele patru microfoane incorporate anuleaza zgomotele din exterior, pentru ca tu sa ai parte de sunete clare si precise.

Butoanele de control iti permit sa preiei/inchei apeluri si sa ajustezi volumul. Bateria rezista pana la 7 ore de convorbiri si se incarca complet in 90 de minute, prin cablu micro-USB. Alaturi de casca vei primi si un cablu de incarcare si dopuri de schimb. Designul ergonomic, testat pentru gradul de confort redat, iti permite sa porti casca pe tot parcursul zilei, fara probleme. Materialele premium fac ca aceasta casca sa fie rezistenta la ploaie (de nivel redus), transpiratie sau umiditate.

Cu un design modern si compact, casca Bluetooth Voyager 5210 este perfecta pentru a fi utilizata in trafic sau atunci cand esti mereu in miscare.
  • Cod MemoX: 199790
  • Cod EAN: 5033588048909
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Talk/standby time: Up to seven hr/nine day
  • Noise cancelling: Four-mic active digital signal processing (DSP) Internal, adaptive 20-band equalizer, acoustic echo cancellation, and sidetone detection
  • Charge time: 90 min for full charge
  • Battery type: Rechargeable, non-replaceable lithium ion polymer
  • Range: Up to 30m
  • Weight: 20g

Review-uri (5 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.8 (5 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Barbu
30 April 2020
PLANTRONICS Casca Bluetooth Voyager 5210 Albastru
Parere dupa 2 saptamani de utilizare

Casca vine cu meniu in limba engleza, este foarte usoara comparativ cu PLT M70 si comod de purtat. Reversibila stanga/dreapta - pivoteaza din 2 puncte. Autonomia este buna pentru cineva care vorbeste la telefon aproape toata ziua, dar bateria se consuma mai repede daca asculti muzica/radio. Filtrele de zgomot sunt excelente, calitatea sunetului net superioara M70/Explorer 500, de ambele parti ale convorbirii. Notificarile de apel sunt utile si clare, si raspund la comenzi vocale. Initierea apelului via comenzi vocale este greoaie, eu prefer sa nu o folosesc, prea multe erori, indiferent de dictie/limba. Au incercat mai multe persoane cu aceleasi rezultate. Nu are semnal 30m fata de telefon, abia 10m - in camp deschis ( este folosita cu un Xiaomi 8 Explorer). Daca intervin pereti/stalpi de beton etc, conexiunea este foarte proasta. Per total pentru mine merita achizitia, desi daca ar fi sa o comand din nou, as lua versiunea cu travel case + BT adapter pt PC.


Alin
28 February 2020
PLANTRONICS Casca Bluetooth Voyager 5210 Albastru
O cască foarte buna

Are încărcare pe cablu micro usb Rezistență bună, am scăpat-o pe jos în ploaie și nu a pățit nimic Poți raspunde vocal la apeluri Bateria este ok pentru o zi


liviu
25 December 2019
PLANTRONICS Casca Bluetooth Voyager 5210 Albastru
foarte bun dispozitivul

Descarca aplicatia 'PLT Hub' pe telefon si se vor face atualizarile automat, de cate ori se primesc firmware noi, selectezi limba preferata, setezi ce vrei din telefonul mobil ......... recomand......


Gabriel
24 October 2019
PLANTRONICS Casca Bluetooth Voyager 5210 Albastru
Ok daca nu porti ochelari

Din punct de vedere functional casca e f ok (exact ca in videoclipul de prezentare). Singura problema apare daca porti ochelari sau sapca. Cu ochelari, dupa o perioada, apare o durere la ureche iar cu sapca casca nu se fixeaza bine.


GABRIEL
11 September 2019
PLANTRONICS Casca Bluetooth Voyager 5210 Albastru
Excelent

Livrare impecabilă, casca funcționează foarte bine, culoarea albastra arata mult mai bine decât pe negru(am avut una neagra înainte).A trebuit sa descarc aplicația de pe situl oficial pentru a updata limba engleza(casca vine în mandarină).