BOSE Casti Wireless Quiet Comfort In Ear, Noise Cancelling, Microfon, Control Tactil, True Alb
Produs nou, sigilat

BOSE Casti Wireless Quiet Comfort In Ear, Noise Cancelling, Microfon, Control Tactil, True Alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 11.91 puncte = 11.91 lei (cashback)
Descriere produs

Bose QuietComfort Earbuds combina tehnologie de anulare a zgomotului de renume mondial cu inovatii acustice revolutionare, totul intr-o pereche de casti compacte fara fir, ce se vor potrivi perfect in urechea dumneavoastra!

Un sunet mai bun incepe cu o liniste perfecta. Folosind o combinatie de inovatii patentate de anulare pasiva si activa a zgomotului, Bose QuietComfort Earbuds confera tehnologia noise cancelling a celor mai bune casti over-ear Bose, acum in dimensiuni compacte de casti in-ear. Acestea produc un sunet clar si amplu, cu bass profund, peste un fundal de liniste virtuala, astfel incat sa auziti toate detaliile care de obicei se pierd. Microfoanele interne si externe monitorizeaza sunetele din mediul ambient iar duza lor moale este proiectata sa se muleze perfect pe conturul urechii, creand un sigiliu delicat. Cu cat este mai strans sigiliul, cu atat intra mai putin zgomot si va veti putea bucura mai mult de muzica, podcasturi sau apeluri.

Adaptabile in situatii in care avem nevoie sa auzim anumite sunete din mediul exterior, indiferent daca mergeti pe o strada aglomerata sau este necesar sa ascultati un anunt de imbarcare, Bose QuietComfort Earbuds va permit sa eliminati orice v-ar putea distrage atentia, sa micsorati nivelul de anulare a zgomotului si sa comutati usor intre aceste setari. Pentru convorbiri scurte, alegeti optiunea de transparenta totala. Aceasta caracteristica utila va va face sa va simtiti ca si cum nu ati purta casti deloc, perfect pentru cand comandati o cafea sau faceti conversatie cu prietenii.

De asemenea, configuratia acustica din aceste casti in-ear poate produce note joase si un sunet natural, indiferent de cat de tare sau incet va place sa reglati volumul. Tehnologia lor de egalizare activa, cu volum optimizat Active EQ, creste automat sunetele joase si cele inalte astfel incat muzica si vocile pe care le ascultati sa ramana constant echilibrate.
 
Cu noul design StayHear Max, fiecare suprafata care atinge urechea este fabricata din silicon moale, nu plastic dur, astfel incat castile sunt confortabile pentru a putea fi purtate intreaga zi. O extensie flexibila se potriveste perfect pe partea de sus a urechii. Distribuind contactul pe o suprafata mai mare, se reduce presiunea pe partile cele mai sensibile ale urechilor. In loc de butoane, aceste casti wireless sunt prevazute cu interfata de touch control intuitiv. Aceasta va permite sa controlati continutul cu o serie de gesturi simple.

Doar prin atingerea castii, puteti schimba intre trei niveluri personalizate de anulare a zgomotului, sa redati muzica, sa preluati apeluri si multe altele. Atingeti de doua ori casca dreapta pentru a reda continut si pentru a pune pauza, sau raspundeti ori incheiati un apel. Apasati si tineti apasat pentru a accesa asistentul vocal, sau pentru a respinge un apel de intrare.

Microsenzorii cu care sunt prevazute vor transmite castilor daca se afla in urechi sau nu, iar atunci cand scoateti o casca, se va pune pauza automat pe continut (muzica, podcast-uri sau video), astfel incat sa nu ratati nici o secunda. Fiind complet compatibile cu asistentul vocal al device-ului dvs. puteti asculta muzica, trimite mesaje, obtine indicatii, cauta informatii si multe altele, fara sa utilizati telefonul.
 
Folositi-le fara griji in timp ce faceti miscare. Aceste casti clasificate IPX4 vor continua sa va ofere sunet impecabil chiar si in conditii de ploaie sau ninsoare.Castile cu anularea zgomotului Bose QuietComfort Earbuds va ofera, de asemenea, pana la 6 ore de durata a bateriei la o singura incarcare sau va puteti bucura de inca 6 ore suplimentare pastrand castile in carcasa de incarcare. Ati ramas de tot fara baterie? Cu o incarcare de doar 15 minute puteti beneficia de pana la 2 ore de baterie.
 
Pe langa cablul USB-C inclus, carcasa de incarcare wireless este compatibila cu orice dispozitiv de incarcare certificat Qi de pe piata, iar pentru ca sunetul captivant isi pierde valoarea fara o conexiune de incredere, castile sunt optimizate pentru Bluetooth 5.1, proiectate astfel sa se conecteze rapid cu dispozitivul tau ? si sa stea conectate. Va veti bucura de o conexiune puternica si stabila pe o raza de 9 m fata de dispozitivul dvs.
 
La birou. La metrou. La sala. La cafenea. Oriunde ai merge, Bose QuietComfort Earbuds sunt potrivite pentru fiecare moment al zilei!

  • Cod MemoX: 49600
  • Cod EAN: 017817804523
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

Dimensions

  • Earbuds:1.54" H x 1.02" W x 1.06" D (0.3 oz each)
  • Charging case:3.5" L x 2" W x 1.25" D
  • USB cable:12"

Materials

  • Earbuds: Plastic/gold plating/polymer coating
  • Eartips: Silicone
  • Case: Hard plastic

Battery

  • Battery life: Up to 6 hours
  • Earbud battery charge time: 2 hours
  • Charging case battery charge time: 3 hours
  • Quick-charge time: 15 minutes for 2 hours
  • Battery charge method: USB-C or Qi certified wireless charging pad
  • Battery type (earbud): Lithium-ion (metal-enclosed coin cell)
  • Battery type (case): Lithium-ion (pouch cell)
  • Automatic on/off feature to preserve battery life

Microphones

  • 4 total microphones

Bluetooth

  • Bluetooth range: Up to 30 ft (9.144 m)
  • Bluetooth version: 5.1
  • Codec: SBC and AAC

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota