AMAZON Boxa Portabila Bluetooth Echo Show 2nd Gen, Ecran Tactil 10", Apelare Video, Alexa, Microfon, Camera 5MP, Alb
Produs nou, sigilat

AMAZON Boxa Portabila Bluetooth Echo Show 2nd Gen, Ecran Tactil 10", Apelare Video, Alexa, Microfon, Camera 5MP, Alb

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 10.5 puncte = 10.5 lei (cashback)
Descriere produs

Cea de-a doua generatie a boxelor Amazon Echo Show aduce imbunatatiri care fac experienta si mai interactiva.

Boxa dispune de un display de 10" perfect pentru a vizualiza videoclipuri, filme sau seriale. Popularul sistem vocal Alexa te va ajuta cu informatii legate de vreme, stiri, sau chiar retete. Noile difuzoare cu procesare Dolby redau muzica la cea mai buna calitate. Pentru a activa comenzile vocale trebuie sa  pronunti cuvantul "Alexa". Aceasta va raspunde la toate intrebarile tale, tot ce trebuie sa faci este sa intrebi. Boxa Echo Show poate controla luminozitatea casei, termostatul sau televizorul, fiind compatibila cu dispozitive care folosesc protocolul Zigbee. Astfel, intreaga ta casa poate fi smart si usor de controlat. De la prognoza meteo pana la lista de cumparaturi sau cele mai noi evenimente, Alexa este partenerul perfect de discutii. Fiind un sistem in continua dezvoltare, Alexa adauga noi caracteristici si functii in fiecare zi, care-i sporesc interactivitatea.

Cu un design nou, Amazon Echo Show 2nd generation este boxa inteligenta care iti face zilele mai interactive.

  • Cod MemoX: 200283
  • Cod EAN: 841667199856
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • Size: 9.7” x 6.9” x 4.2” (246 mm x 174 mm x 107 mm)
  • Weight: 62.2 oz. (1765 grams)
  • Display: 10.1” touchscreen
  • Camera: 5MP
  • Wi-Fi connectivity Dual-band, dual-antenna Wi-Fi (MIMO) for faster streaming and fewer dropped connections than standard Wi-Fi. Supports 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi networks.
  • Bluetooth connectivity: Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) support for audio streaming from your mobile device to Echo Show or from Echo Show to your Bluetooth speaker. Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP) for voice control of connected mobile devices. 
  • Audio: Dual 2” neodymium drivers & passive bass radiator.

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

alexandru
10 December 2019
AMAZON Boxa Portabila Echo Show 2nd Gen Cu Ecran Si Apelare Video Sandstone Alb
Foarte multumit

Un must have pt cei care au avut inainte amazon echo dot sau vreo alta varianta de Amazon Show de generatie mai veche. Exista variante de a face device-ul sa ruleze foarte bine youtube. Este foarte folositor pt automatizari in cazul in care este folosit intr-o casa inteligenta. Diferenta comenzilor avand si o baza vizuala spre deosebire de amazon echo dot este ca o total alta experienta