MARBOTIC Litere Inteligente Interactive
Produs nou, sigilat

MARBOTIC Litere Inteligente Interactive

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 4 puncte = 4 lei (cashback)
Descriere produs

Marbotic iti ofera posibilitatea de a-ti ajuta copilul sa invete alfabetul intr-un mod interactiv.

Acest set contine 26 de litere realizate din lemn, pe care le poti folosi alaturi de tableta ta pentru a invata lucruri noi, educative. Ai posibilitatea de a descarca trei aplicatii gratuite: Vocabubble, Alphamonster si Bla Bla Box. Acestea sunt special concepute pentru a ajuta utilizatorul sa cunoasca literele, sa formeze cuvinte si sa le rosteasca in mod corect. Acestea sunt disponibile in Engleza, Franceza, Spaniola si Germana, fiind astfel perfecte pentru a invata o limba straina intr-un mod usor si distractiv.

Acest set de litere interactive este compatibil cu tablete iPad si Samsung si este extrem de usor de conectat. Trebuie doar sa descarci aplicatiile si sa urmezi instructiunile afisate. In cateva minute vei fi pregatit pentru a invata si a te juca cu cel mic. Setul este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 8 ani, iar piesele sunt realizate din materiale sigure. Acestea functioneaza pe baza energiei statice, asadar nu necesita baterii, bluetooth sa orice alta conectare. Literele Marbotic au fost concepute pe baza metodei Montessori de invatat, conform careia rolul adultului este de a sprijini copilul sa isi dezvolte armonions capacitatile de invatare. 

Stimuleaza creativitatea si imaginatia copilului tau prin  intermediul setului de litere inteligente interactive de la Marbotic.

  • Cod MemoX: 157047
  • Cod Producator: SL15
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota