DJI Stabilizator Osmo Mobile Negru
Produs nou, sigilat

DJI Stabilizator Osmo Mobile Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 13 puncte = 13 lei (cashback)
Descriere produs

DJI Osmo Mobile este un dispozitiv de stabilizare dedicat smartphone-ului tau, care incorporeaza sistemul de stabilizare pe 3 axe marca DJI si o gama larga de functii menite sa te ajute atunci cand filmezi sau faci poze cu smartphone-ul. Acesta iti transforma smartphone-ul intr-o camera smart cu stabilizare, astfel incat fiecare moment capturat va avea un aspect profesional, gata de impartasit cu prietenii si familia!

Descarca aplicatia DJI GO si bucura-te de functii precum tehnologia incorporata ActiveTrack, care "urmareste" subiectul filmat pentru tine, astfel ca smartphone-ul va fi intotdeauna directionat catre acesta. Tot prin intermediul aplicatiei, poti distribui in timp real cu ajutorul YouTube Live sau Facebook Live capturile efectuate. Functia Panorama iti permite sa imbini 9 fotografii intr-o singura panorama. Bucura-te de moment in timp ce filmezi!

Sistemul cu gimbal pe 3 axe permite o tranzitie mai usoara a scenelor in timp ce te misti: inregistrarile vor fi perfecte deoarece Osmo Mobile atenueaza sau chiar anuleaza miscarile pe care le faci, oprind camera din tremurat. Poti fotografia si filma mai bine in lumina slaba cu ajutorul sistemului de stabilizare.

Osmo Mobile se poate conecta la smartphone-ul tau prin Bluetooth si se poate sincroniza cu acesta. Captureaza si impartaseste momente importante din viata ta cu Osmo Mobile!

  • Cod MemoX: 143178
  • Cod EAN: 6958265136023
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Daniel
20 July 2018
DJI Stabilizator Osmo Mobile Negru
Recomand. Este foarte bun!

Il am de pe quickmobile din decembrie 2017 si pana acum sunt foarte multumi de el.


Iulia
24 November 2017
DJI Stabilizator Osmo Mobile Negru
Foarte multumita!

Mi-am cumparat stabilizatorul acum o luna si sunt foarte multumita. Filmarile dinamice sunt foarte stabile si clare, recomand.


Stefan
27 September 2017
DJI Stabilizator Osmo Mobile Negru

Un stabilizator gandit, bravo!


Urmeaza sa il achizitionez ! Ideal din ce am vazut reviewuri!
Banica Cristian 23 October 2017