SHARP Purificator Aer IG-LC15 Plasmacluster Ion Generator Negru
Produs nou, sigilat

SHARP Purificator Aer IG-LC15 Plasmacluster Ion Generator Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 6.39 puncte = 6.39 lei (cashback)
Descriere produs
Sharp iti pune la dispozitie noul purificator de aer IG-LC15, care multumita functiilor sale va deveni in scurt timp gadget-ul tau preferat!

Acest purificator de aer nu este ca celelalte dispozitive de pe piata, deoarece, acesta functioneaza pe baza tehnologiei  PCI ( Plasmacluster Ion). Ionii Plasmacluster sunt ioni pozitivi si negativi ce se regasesc in natura. Plasmacluster este o tehnologie de purificare a aerului a carei eficienta a fost demonstrata prin teste de laborator.

Aceasta tehnologie are aplicabilitate in diverse domenii de activitate, pornind de la industrie pana la utilizarea pentru confortul caselor. Plasmacluster, aceasta tehnologie unica de la Sharp, va ofera posibilitatea sa respirati in interiorul casei sau masinii un aer curat, natural si sigur, folosind aceleasi mecanisme ca cele intalnite in natura.

Cu o concentratie eliberata ridicata, care reuseste sa distruga in proportie de 99,9% virusii, alergenii si bacteriile din aer, acest purificator are un grad de eficienta extrem de ridicat. De asemenea, poate inhiba cresterea mucegaiului si elimina mirosurile neplacute, astfel ca dezodorizarea si purificarea aerului fiind de 2 ori mai rapide si mai eficiente decat restul purificatoarelor.

Partea inferioara este echipata cu un rezervor de aspiratie PCI de inalta densitate, care este eliberat pentru a steriliza aerul, iar apoi pentru a elimina mirosurile neplacute. Rezervorul de aer de la baza va inhala mirosul, iar apoi il va filtra.

Modul de utilizare este unul extrem de simplu, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de functionare pentru a elibera PCI de inalta densitate pentru a purifica masina, casa, biroul sau orice alt spatiu pe care il ai in vizor.

Datorita dimensiunilor sale reduse, il poti plasa oriunde, fie in masina, fie pe birou sau in orice coltisor al camerei.

Bucura-te de un aer curat, fara bacterii, virusi si alergeni, in orice moment al zilei cu ajutorul purificatorului de aer IG-LC15 Plasmacluster Ion Generator de la Sharp!
  • Cod MemoX: 211204
  • Cod EAN: 4974019105291
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Dimensions:74x65x162 mm
  • Weight: 265 g
  • Power consumption/power *:0.5, 0.7, 1.8 W
  • Rated current consumption:12 V (direct current)
  • Volume*:19, 23, 36 dB
  • Power cord length:1.5 m
  • Recommended for the volume of:up to 3.6 m3

Review-uri (4 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.75 (4 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Marius
20 April 2021
SHARP Purificator Aer IG-LC15 Plasmacluster Ion Generator Negru

Am luat produsul la un pret foarte bun pentru al face cadou .Produsul este foarte bun pentru purificare aer in masina.Eu aveam cumparat deja unul prin Amazon


Gabriel
20 November 2020
SHARP Purificator Aer IG-LC15 Plasmacluster Ion Generator Negru
Recomand

Foarte bun, silentios si eficace. O problema poate fi faptul ca ma tot lovesc de el fiind pus in suportul de pahar in rest e ok.


Emanuel
26 June 2020
SHARP Purificator Aer IG-LC15 Plasmacluster Ion Generator Negru
Merita

Produsul merită banii! Numai că scrie numai in Chineză peste tot. Am observat înainte de achiziție fotografiile cu produsul. Două dintre ele sunt modificate iar una este cu produsul pentru europa. Am întrebat de această problemă înainte de achiziție si mi s-a raspuns cei drept : NU AM DESFACUT PÂNĂ ACUM NICIUNUL,DACĂ NU VĂ CONVINE FACEȚI RETUR! Nu am returnat produsul pentru scrisul in Chineză.


Costin
3 April 2020
SHARP Purificator Aer IG-LC15 Plasmacluster Ion Generator Negru

Am luat acest purificator in mod special pentru copii, intreaga famile e multumita