Trucuri pentru iPhone

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

iPhone-ul este un smartphone cu sute de caracteristici, dar are si o multitudine de trucuri ascunse pe care probabil nu le-ai stiut…. pana acum. Tocmai de aceea am ales cele mai utile trucuri pentru iPhone-ul tau, care te pot ajuta sa realizezi lucrurile mai rapid si mai usor .

Utilizeaza  un cod de acces alfanumeric mai sigur

In timp ce, in ultima perioada, sistemele iOS recomanda utilizatorilor sa foloseasca o parola de sase cifre in locul codului standard de patru cifre, exista o modalitate mai sofisticata de a face dispozitivele iOS mai sigure: utilizand o parola alfanumerica.

Pentru a face acest lucru efectueaza urmatorii pasi: Settings > Touch ID and passcode > Change passcode, iar cand vi se solicita sa introduceti o noua parola, selectati Passcode Options.

Foloseste un reminder pentru apelurile pierdute

In cazul in care nu poti sa raspunzi unui apel telefonic, poti seta un reminder pentru a-ti reaminti sa efectuezi apelul mai tarziu. Poti alege sa ti se reaminteasca: intr-o ora, cand pleci de la birou sau in unele cazuri cand ajungi acasa. Asigura-te ca detaliile adresei sunt actualizate, astfel incat iPhone-ul sa stie unde este acasa.

Seteaza vibratii personalizate

Vrei sa stii cine te suna fara sa iei telefonul din buzunar? Este usor - atribui un ton de apel unic unui contact si problema e rezolvata. Dar ce poti face atunci cand foloseti modul silentios?

Nu numai ca poti atribui un ton de apel personalizat sau un ton text unui contact, chiar le poti da un model de vibratii personalizat.

Selecteaza un contact, apoi atinge butonul Edit din coltul din dreapta sus. Deruleaza in jos pentru a gasi campul tonului de apel iar sub el vei gasi un camp pentru vibratii. Selecteaza acest camp si vei vedea un numar limitat de modele de vibratii pe care le poti alege.

Totusi, daca modelele presetate nu iti plac, vei putea crea propriul ritm. Apasa butonul “Creat New Vibration” , reda pentru a vedea ce ai compus si salveaza pentru a-l putea folosi.

Realizeaza fotografii in timp ce inregistrezi videoclipuri

Folosesti iPhone-ul pentru a filma un moment magic si doresti sa faci o fotografie in acelasi timp?  Nu opri inregistrarea! Atinge butonul pentru camera, care apare pe ecran langa butonul de inregistrare si fotografia este gata.

Trebuie sa sti ca in modul acesta nu utilizezi senzorul de fotografie al iPhone-ului , dar vei obtine fotografii destul de reusite.

Opreste muzica cu un cronometru

Acesta este un truc grozav pentru cei carora le place sa adoarma pe ritmurile muzicii. Folosind temporizatorul ascuns "Stop Playing", poti alege cat timp sa cante muzica pana ca tu sa adormi.

Pentru a configura temporizatorul, selecteaza Ceas și apoi apasa "Timer" (in partea dreapta jos a ecranului). Alege cat timp doresti sa dureze cronometrul ,selecteaza cand vrei sa se opreasca cronometrul iar apoi deruleaza in jos, in partea inferioara a meniului si selecteaza optiunea “Stop playing”.

Urmareste pagina noastra sa vezi in urmatorul articol, care sunt cele mai tari lucruri pe care le poti face cu noul Samsung S8 iar, daca iti doresti si tu un iPhone sa faci trucuri cu el poti gasi modelele aici.

Articol scris de Andreea Hirb

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici