Top 3 smartphone-uri dual-sim recomandate sub 1000 de lei

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Fiecare utilizator isi alege un telefon in felul lui. Cativa dintre noi ne uitam la specificatii, sa aiba o camera performanta, un ecran luminos cu o diagonala cat mai mare, altii opteaza pentru o baterie mare care te avantajeaza, in cazul utilizarii intense a dispozitivului. Insa multi dintre noi alocam un anume budget atunci cand vine vorba de achizitia unui astfel de telefon "inteligent", pretul lui fiind unul dintre factorii de decizie importanti pe care ii luam in considerare.

Tocmai de asta am decis sa vin in ajutorul vostru cu top 3 smartphone-uri dual-sim recomandate, care se incadreaza intr-un buget de mai putin de 1000 de lei:

1. Blackview P2 

Modelul P2 de la Blackview este un smartphone ce promite performante de top la un pret accesibil oricui. Procesorul Mediatek MT6750T Octa-Core face fata cu brio operatiilor complexe si inregistreaza o performanta ridicata cu un consum de energie redus. Nu trebuie sa iti faci griji in tot ceea ce inseamna multi-tasking. Echipat si cu o memorie de 4GB RAM, nici cele mai solicitante jocuri nu ii vor pune piedica. Atunci cand vine vorba de fotografie, avem o camera principala de 13 Megapixeli cu Senzor Samsung, Auto Focus Ultra Rapid si o diafragma de f/1.8. In corpul construit integral din metal avem implementata o baterie de 6000 mAh cu o tehnologie de incarcare rapida printr-un conector USB Type-C. Pe langa aceste specificatii avem, un ecran 2.5D Arc cu o diagonala de 5,5 inchi si rezolutie FULLHD, un senzor de amprenta implementat pe sub camera principala si sistem de operare Android 6.0. Il poti comanda de aici.

2. Xiaomi Redmi Note 4

Unul din liderii pietei de telefonie mobila din China, pe langa flagship-urile care revolutioneaza piata prin preturile accesibile, produc si smartphone-uri sub 1000 de lei care isi fac treaba. Unul dintre ele este Redmi Note 4. Chiar daca are numai 3GB RAM , acest smartphone revolutioneaza prin procesorul implementat si anume Helio X20 Deca-Core. Da, ai vazut bine, un smartphone sub 1000 de lei, cu procesor cu 10 Nuclee si 3GB RAM. Pe langa aceste "dotari", smartphone-ul are o camera principala de 13 Megapixeli cu diafragma 2.0 capabila sa filmeze FullHD la 30 de cadre pe secunda. Atunci cand ajungem la capitolul baterie, aceasta are o capacitate de 4100 mAh si tehnologie de incarcare rapida. Pe langa aceste specificatii, avem un ecran de 5,5 inchi FullHD, senzor de citire a amprentei si Android 6.0 Marshmallow. Il gasesti aici.

3. Asus Zenfone 3 Max 

Si trecem la Asus Zenfone 3 Max. Deschidem capota si avem un procesor Quad-Core insotit de o "turbina" cu 3GB RAM. Deci nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste solicitarile aplicatiilor sau a jocurilor preferate. La capitolul fotografie avem o camera de 13 Megapixeli cu o diafragma f/2.2 asa ca toate fotografiile tale vor arata bine pe retelele de socializare. Bateria are o capacitate de 4130 mAh care poate fi incarcata printr-un conector micro-USB care suporta tehnologia On-The-Go. Pe langa aceste dotari, avem un ecran de 5,2 inchi cu 16 Milioane de culori si rezolutie HD. Il gasesti aici.

Acestea sunt 3 din recomandarile mele. Oferta de unde poti sa iti alegi smartphone-ul potrivit este foarte variata. Tocmai de aceea, te invit sa intri aici, sa analizezi si sa compari modelele de telefoane, iar mai apoi sa lasi intr-un comentariu la postarea articolului ce telefon te multumeste pe tine.

Articol scris cu prietenie de Zsolt Kiss

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici