RENASTEREA UNEI LEGENDE - NOKIA 3310

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Legendarul Nokia 3310 pe care multi dintre noi si-au inceput drumul in utilizarea telefonului mobil va prinde viata. Sonerii polifonice, Snake si bateria care avea o autonomie indelungata sunt cele mai cunoscute caracteristici al acestui dispozitiv.

Faptul ca a fost vandut in peste 110 milioane de exemplare si fiind foarte popular, i-a determinat pe cei de la compania HMD Global sa relanseze acest telefon. Insa nu va fi acelasi telefonul de acum 17 ani. Compania pregateste o versiune imbunatatita care va avea un pret de 59 euro, un pret aproape injumatatit fata de cel din anul 2000.

Potrivit publicatiei Daily Mail, versiunea noua de Nokia 3310 nu va avea un sistem de operare Android ci va fi un fel de "feature phone". In ceea ce priveste design-ul, producatorii nu se vor indeparta foarte mult de la versiunea initiala a telefonului. Singurele modificari care s-ar putea sa apara sunt legate de marimea si greutatea acestuia. Ecranul monocrom va fi inlocuit cu unul color, insa sunt sanse relativ mici de schimbare a rezolutiei.

Legat de baterie telefonului inca nu au aparut informatii concrete insa in ceea ce priveste culorile in care va fi disponibil acest model au fost declarate urmatoarele: albastru, gri, negru, rosu, verde si galben. Compania HMD Global va prezenta acest telefon, impreuna cu smartphone-urile Nokia 3 si Nokia 5 in cadrul targului de tehnologie Mobile World Congress, din Barcelona intre 27 Februarie si 2 Martie.

Ce zici? Nokia 3310 va fi din nou un succes mondial? Pana vom afla, te invitam sa explorezi selectia de telefoane Nokia.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici