TIC TAC... RAZER NABU WATCH DA ORA EXACTA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Razer este o companie cunoscuta pentru vanzarea de "soricei" si tastaturi, adica dispozitive periferice pentru jocuri, de inalta calitate si are un intreg palmares de succes in acest domeniu.
Si cum toate companiile tech tind sa urmeze o dezvoltare si pe alte domenii, cei de la Razer nu raman mai prejos, si dupa lansarile de bratari fitness, apare si un smartwatch. 

Si e vorba de Razer Nabu Watch, un smartwatch cu doua ecrane. Cel care afiseaza ora exacta, are un panou de consum redus de energie si are o autonomie de 12 de luni. Al doilea ecran este un panou OLED cu o rezolutie de 128 x 16 pixeli si afisaj intr-o singura culoare: verde - reprezentantiv companiei RAZER. Acesta are o autonomie de 7 zile.

Desi compania are ca public principal gamerii, acest ceas inteligent inglobeaza si o bratara fitness care iti monitorizeaza pasii facuti, distanta parcursa, caloriile parcurse, durata de activitate intensa si calitatea somnului. Pe langa asta el iti va oferi si notificari in ceea ce priveste apelurile, mesajele sau notificarile push. Si sa nu uitam si de functionalitatile de baza a unui ceas pe care le putem regasi si pe Nabu Watch: cronometru si alarma.

In interiorul ceasului avem implementat un accelerometru pe 3 axe, un modul de vibratie pentru a alerta utilizatorul in cazul notificarilor si un sistem de incarcare prin inductie, cu ajutorul pad-ului magnetic. In constructie, smartwatch-ul este rezistent la socuri daca este scapat de la o inaltime de pana la 5 metri si are o nota de rezistenta la apa de pana la 5ATM.

Ceasul se conecteaza ultra rapid prin Bluetooth si poti sa il folosesti in cadrul aplicatiei Razer, gratuita atat pe Android cat si iOS. Aplicatia este impartita in doua sectiuni. Prima este "Tabloul de bord" care actioneaza ca interfata principala pentru Nabu Watch. Aici vei gasi toate informatiile generale referitoare la activitatea ta: distanta parcursa, pasii facuti, caloriile arse si orele de somn dormite. Cea de-a doua sectiune este intitulata "Goals" si nu are nevoie de prea multe explicatii. In aceasta sectiune, tii evidenta obiectivelor tale si cat mai ai pana la realizarea acestora. Desigur, asta daca le-ai si setat.

Pe scurt aplicatia Nabu este competenta si atractiva. Si asemenea este si smartwatch-ul Nabu Watch. Tot ce ramane de facut este sa testezi acest produs minunat si sa te convingi singur de asta. E cea mai corecta decizie.

 

Urmareste spotul publicitar:

 

 

Articol scris de: Kiss Zsolt

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici