PRET MIC-EFECT MAXIM! CUM SA IMPRESIONEZI DE 8 MARTIE!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Luna Martie este dedicata sarbatoririi femeilor importante din viata ta, dar pe cat de frumos poate fi sa-i arati ca o iubesti, stiu ca este deopotriva si foarte stresant. Ce sa alegi? Cum sa-i demonstrezi ca este cea mai importanta? Sunt doar cateva dintre intrebarile din acest sezon.

Desi florile raman cadoul cel mai clasic, ar fi interesant sa adaugi o nota de originalitate cadoului din acest an si sa alegi ceva..smart. Stiu ca te gandesti ca automat un cadou tech necesita economiile pe doi ani si nici vorba sa ramana si bani de concediu. Dar nu e asa, sau cel putin nu neaparat.

Iata o selectie de produse smart, extrem de utile, care o vor face sa se simta iubita si apreciata. Ramane secretul nostru ca au fost si ieftine :)

 

 

 

 

 

Cu un smartwatch nu poti sa dai niciodata gres. Nu numai ca arata ora, dar are si functii de monitorizare a activitatilor fizice. Plus ca arata super-feminin, este un accesoriu elegant. Il gasesti aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca iubita ta este pasionata de citit, Amazon Kindle este alegerea perfecta. Acest e-reader ofera experienta unei carti si este foarte practic. Este disponibil AICI.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca iubita ta isi petrece mult timp in masina, acest incarcator o va impresiona cu siguranta. Nu numai ca asigura incarcarea telefonului, dar are si casca Bluetooth pentru a putea raspunde mult mai usor la apeluri. Plus ca LED-urile colorate creeaza o ambianta relaxanta. Il gasesti aic

 

 

 

 

 


Fie ca recunoastem, fie ca nu, tuturor femeilor ne place sa realizam selfie-uri uimitoare, cu care sa impresionam. Camera Polaroid va fi perfecta pentru a va poza impreuna, in cele mai frumoase concedii, iar partea cea mai buna este ca fotografiile pot fi printate pe loc. Camera este disponibila aici

 

 

 

 

 

 

 

 

Boxa Canvas de la Emie este unul dintre cele mai elegante accesorii pe care le-am testat (si am testat multe). Pur si simplu inspira rafinament si cu siguranta il va adora. In plus, calitatea audio este de exceptie asa ca va fi super-usor sa creati o atmosfera romantica, ascultand muzica preferata. Boxa este aici

 

 

 

 

 

 

Dragi barbati, nu e cazul sa va stresati prea tare in privinta cadourilor. Solutii exista, pentru fiecare buget. Cel mai important este sa fii original si sa-i demonstrezi ca este cea mai importanta.
Gasesti o selectie de produse tech perfecte pentru 8 Martie AICI

 

Articol scris de Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici