Afla secretul pozelor 360

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Daca esti activ pe Facebook probabil ai observat ca tot mai multa lume incepe sa posteze fotografii si filmari 360. Sigur te-ai intrebat: cum se realizeaza asta? Si eu vreau! Cel putin eu asta am facut :) si am inceput sa ma documentez cum as putea sa captez integral cele mai frumoase concedii. Asa am descoperit camerele Insta 360, care iti transforma smartphone-ul in propria camera 360.

Fie ca este vorba despre un selfie reusit, un video captat atunci cand in sfarsit ti-ai facut curaj sa faci bungee-jumping sau un Live Streaming pe Facebook cand o ceri de sotie, e clar ca viata vazuta la 360 de grade e mult mai frumoasa. Dar cel mai important, acum e si accesibila.

Camerele Insta 360 functioneaza ca un accesoriu pentru smartphone-ul tau, existand o versiune pentru iOS si una pentru Android. Camera se introduce in portul Lightning/Micro-USB/Type-C al telefonului, deschizi aplicatia si esti pregatit pentru a realiza cele mai tari poze si filmari. Camera dispune de doua lentile fish eye de 210 grade, capabile sa realizeze fotografii si filmari la o rezolutie ridicata.

Odata ce ai realizat filmarea perfecta, poti sa o transferi rapid pe retelele de socializare, fara cabluri de date, fara stres suplimentar. Un alt avantaj al camerei Insta 360 este faptul ca vine la pachet cu o pereche de ochelari VR, perfecti pentru a vedea imaginile si filmari realizate. Experienta este atat de reala incat practic vei putea sa retraiesti cele mai tari momente din viata ta.

De aceea, sfatul meu e simplu : atunci cand pleci in excursie iti instalezi camera la smartphone si realizezi sute, mii de fotografii si filmari. Astfel, atunci cand te intorci, vei avea cu ce sa te delectezi la sfarsitul unei zile ploioase si obositoare la birou. Ca sa nu mai spun ca efectul de impresionare pe Facebook e garantat!

Gasesti camerele Insta 360 pentru iPhone si Android AICI.

Articol scris de Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici