MERITA SA INVESTESTI INTR-O CAMERA DE BORD?

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Da, merita. Ca sofer, pot sa iti spun ca au fost nenumarate momente in care mi-as fi dorit sa pot inregistra anumite evenimente rutiere. Avand in vedere agitatia care caracterizeaza traficul din Romania, nu poti sa fii niciodata prea precaut. Asadar, am hotarat, achizitionam o camera de bord. Dar ce sa alegem ?

Eu, personal, am fost foarte interesata sa gasesc echilibrul perfect intre calitate si pret. Dupa o indelungata documentare, m-am oprit la camere Road Eyes. O sa iti spun si ce anume m-a convins. 

In primul rand, este vorba despre usurinta in utilizare. O instalezi pe bord si aceasta incepe sa inregistreze automat atunci cand pornesti motorul. Simplu si rapid. Apoi, am fost impresionata de senzorul giroscopic incorporat. Acesta este activat sa detecteze automat socurile si sa stocheze filmarea impactului. Practic asta este functia de maxim interes, pentru ca iti doresti sa fii convins ca in cazul unui accident ai un « martor » de necontestat.

Am fost foarte placut surprinsa si de aplicatia Road Eyes, care functioneaza practic ca o retea sociala pentru soferi. Vei gasi recomandari de restaurante, locuri frumoase de vizitat sau evenimente de interes. La randul tau, poti impartasi cu ceilalti astfel de lucruri. In plus, poti sa editezi poze si sa le impartasesti pe retelele de socializare. Experienta poate fi comparata cu cea dintr-o gasca extinsa de prieteni. Ultimul aspect de care vreau sa iti vorbesc este posibilitatea de a folosi camera si in afara masinii. Aceasta se detaseaza usor din support, are baterie si o poti folosi pentru a face poze la o calitate foarte buna. Cool, nu ?

Asadar, sa recapitulam : performanta, conectivitate si utilizare usoara. Cam astea sunt elementele care definesc camerele RoadEyes. Eu am fost impresionata de performanta si versatilitatea lor si ti le recomand cu incredere. Poti sa alegi intre RecSmart si RecOne, in functie de preferinte si buget. 

Articol scris de: Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici