LET’S SING, LET’S ROCK’N’ROLL, BABY!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Fii pregatit pentru reactii adevarate

Bucura-te de ocazia de a canta alaturi de o trupa reala si simte pe propria piele euforia si reactiile publicului. Fie vei cuceri publicul prin prestatia oferita fie vei starni valuri de nemultumiri, totul depinde de tine.  In plus, colegii de trupa iti vor spune daca esti un rocker adevarat sau mai ai de lucrat la asta. Doar lupta cu tracul, exerseaza si fii o stea a muzicii rock.

Sustine concerte in diverse locatii

Cu Guitar Hero live vei concerta intr-o varietate de locuri. Vei canta in cluburi mici, la festivaluri locale sau la concerte sustinute in aer liber.  Diversitatea muzicala este de asemenea un punct forte pentru cariera ta muzicala. Sute de melodii sunt disponibile acum pentru tine, incepand de la rock-ul classic la heavy metal si chiar mai multe.

Pe scurt, daca inca nu v-ati dat seama, Guitar Hero este un joc muzical publicat pentru prima oara in 2005 de catre RedOctane si Harmonix si distribuit de Activision, in care jucatorii folosesc un controller in forma de chitara pentru a simula numeroase melodii de muzica rock. Jocurile incearca sa imite multe caracteristici ale unei chitare adevarate. Cele mai multe jocuri suporta moduri de single player, un mod de cariera pentru a exersa toate melodiile din joc,  cat si modul multiplayer.

Pentru a putea incepe spectacolul ai nevoie de o consola playstation si un TV, dar daca nu ai asa ceva nici o problema. Guitar Hero Live este acum disponibil pe iPad, iPhone si Apple TV. Chitara este reproiectata, are 6 butoane si conexiune Bluetooth,  astfel incat aceasta poate fi utilizata cu toate dispozitivele Apple.

Testeaza si tu Guitar Hero si invata muzica in timp ce te distrezi. Hit the road, Jack!

Articol scris de: Andreea Hirb

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici