GADGET-UL CARE ITI POATE SALVA PERMISUL DE CONDUCERE

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Stim cu totii ca cea mai importanta regula pe care trebuie sa o urmezi ca sofer este sa nu conduci sub influenta alcoolului. Pericolele la care te supui pe tine si pe ceilalti participanti la trafic sunt enorme. Dar daca ai baut o bere la masa de la amiaza si acum este seara, poate esti tentat sa crezi ca efectul alcoolului a trecut. Poate ca da, poate ca nu... Acum e simplu sa afli, prin intermediul detectorului de alcoolemie iCheck.

Acesta functioneaza pe un principiu simplu: il conectezi la smartphone, deschizi aplicatia si sufli inspre aparat timp de 10 secunde. Rezultatele vor fi afisate pe ecranul telefonului, iar tu vei stii exact daca poti sau nu sa conduci. Acest gadget are insa inca o functie extrem de interesanta: detecteaza respiratia urat mirositoare. Da, ai citit bine, chiar exista un aparat care masoara nivelul de prospetime al respiratiei tale. Principiul e acelasi: sufli inspre aparat, iar pe ecran vor fi afisate rezultatele, cu grafice. Daca respiratia ta este fresh, vei fi la “Kiss level”, asadar pregatit pentru o intalnire romantica. Daca, in schimb, ai mancat usturoi, graficul tau va sugera sa eviti intalnirile pe cat posibil.

Pe cat pare de amuzant, pe atat este de util. Prima impresie conteaza enorm, in orice context, iar o respiratie urat mirositoare poate face o persoana sa uite de alte calitati ale tale. Dispozitivul iCheck are dimensiuni reduse si este foarte usor sa il iei cu tine oriunde si sa verifici, pe parcursul zilei, fie concentratia de alcool, fie cat de fresh este respiratia ta.

Asadar, iCheck este un gadget care cu siguranta isi va gasi utilitatea in viata ta si te va ajuta sa eviti evenimentele placute, de orice fel. Cred ca o sa imi dai dreptate cand iti spun ca e preferabil sa sufli in etilotestul tau, decat in cel pe care ti-l ofera un domn politist.

Gasesti dispozitivele iCheck pentru Apple si Android aici. 


Articol scris de Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici