Entertainment choice

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Pentru a te putea relaxa la tine acasa dupa o zi sau chiar o saptamana de lucru trebuie sa-ti transformi casa intr-un spatiu creat divertismentului.

Iar pentru a fi pregatit de party oricand, trebuie sa ai in dotare in primul rand un dispozitiv de mixaj virtual.

WeGo 3 de la PIONEER iti ofera posibilitatea de a crea propriile mixuri si de a deveni un DJ profesionist. Aceasta consola va permite sa combinati melodiile preferate din iTunes și Spotify, tinute pe iPhone / iPod touch / iPad.

Este dotat cu cele mai performante functii care ar starni interesul si celor mai experimentati DJ, inclusiv Beat Sync, Pulse Control si Jog FX. Se conecteaza la smartphone-urile si tabletele iOs sau Android prin intermediul aplicatiei DJay 2, dar poate fi conectat si la laptopuri cu ajutorul cablului USB. Placa de sunet built-in ofera posibilitatea de a te conecta direct la difuzoare sau amplificator.

Are un design intuitiv, butoanele fiind aranjate in jurul discului de control pentru a eficientiza utilizarea lor, de a iti ghida performantele si a te face sa intelegi  principiile de baza a mixajelor. Cu doar 1.8 kg este usor de transportat si se poate folosi in orice spatiu. Usor si suficient de mic pentru a se potrivi intr-un rucsac, asa ca poti da spectacole spontane oriunde vrei sa inceapa petrecerea. Devi un adevarat DJ cu consola de mixaj WeGo 3 de la Pioneer.

 

 

Pentru a putea viziona la o hiper dimensiune filmul, jocul sau ceea ce iti doresti fara a lua cu tine monitorul sau televizorul, Solutia vine cu mini video proiectorul wireless portabil PURIDEA W1 .

Cu acest mini proiector poti sa te uiti la un film oriunde sau chiar sa improvizezi un mic cinematograf in aer liber, pe terasa sau in curte. Utilizeaza tehnologia DLP de procesare digital-optica redand culori bogate si redare cursiva. Dispune de o rezolutie de 854 × 480 pixeli, un raport de contrast de 1000: 1 si o luminozitate de 260 lumeni. Suporta video-uri HD de 1080p si  proiecteaza imaginea pana la o dimensiune de 80 de cm. Este compatibil cu sistemele de operare Android, iOS sau Windows si ofera posibilitatea de a fi controlat si prin telecomanda. Acesta nu se limiteaza la uzul in combinatie cu un smartphone, dispozitivul poate sa redea la fel de bine pozele si filmele direct de pe un card de memorie de pana la 32 GB.

 Acest mic dispozitiv cantareste doar 200 g si poate fi usor de transportat. Este usor de folosit, usor de transportat si garanteaza un efect maxim!Usor de folosit oricand vrei sa vizionezi un film, trebuie doar sa gasesti o suprafata plana libera, il pornesti si  te bucuri de experienta cu efect maxim!

 

 

Iar pentru o viziune mai amlpa si a trezi sentimente puternice, aproape de cele reale ai nevoie de SAMSUNG Gear VR 2016 R323

Cu tehnologia realitatii virtual vei fi chiar acolo, in mijlocul actiunii. Prin folosirea ochelarilor VR utilizatorul are experienta aproape reala intr-un mediu creat artificial.

Este compatibil cu smartphone-urile: Galaxy Note 7, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 5, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci telefonul in ochelarii Samsung Gear VR 2016 pentru a intra intr-o lume a experientelor 360°. Poti sa vizionezi filme sau sa joci jocuri exclusive, experimentand navigarea in lumea virtuala.

Experienta dispozitivul Gear VR cu tehnologie Oculus iti permite sa calatoresti oriunde, sa construiesti orase, sa te lupti cu monstri sau multe altele. Orice este posibil cu Gear VR!

 

 

 

Aceste gadgeturi inteligente aduc un plus de confort si vin in ajutorul utilizatorului pentru a petrece timpul liber din zilele noastre intr-o era a tehnologiei.

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici