Detalii ce fac diferenta pe bicicleta!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

In ultimii ani, a inceput si in Romania moda plimbarilor pe bicicleta si a ajuns sa fie una din cele mai apreciate activitati.

Personalizeaza-ti si tu bicicleta cu cele mai cool accesorii. La QuickMobile poti gasi o gama variata de accesorii pentru bicicleta ta. Fara aceste accesorii care ne fac performantele facile, pedalatul nu are farmec si nu este la fel de confortabil.

Cand vine vorba de mersul pe bicicleta detaliile sunt cele ce fac diferenta conform unei zicale care este perfect valabila. Asadar sa vorbim in continuare despre cele mai cool accesorii.

Pentru a imortaliza iesirile cu bicicleta sau motocicleta iti prezint cateva camere la cel mai bun raport pret/calitate. Dintre acestea fac parte:

Camera ATC MINI ACTION de la Oregon care vine cu un design compact si robust, rezistent la apa si care inregistreaza la rezolutie HD si la adancimi de pana la 20 metri. Dispune de un suport fix care iti si permite sa faci miscari libere in timpul filmarilor si iti da posibilitatea sa reglezi camera foto din orice unghi pentru a obtine o imagine perfecta. Nu trebuie sa fi profesionist in ale filmului, datorita camerei ATC Mini surprinzi fiecare moment plin de actiune.

 

 

Cu Evo 4K+, gadget-ul inteligent si cochet care iti ofera posibilitatea de a surprinde si de a pastra cele mai importante moment din viata ta, fiind o camera foto-video de la Nilox cu dimensiuni reduse, filmeaza 4k si este rezistent la apa (pana la 30m adancime). Camera foto face poze la 16 mpx, iar filmarile se realizeaza cu pana la 30 de capturi pe secunda, fiind compatibila cu orice accesoriu Nilox, oferindu-ti posibilitatea de a o personaliza cum doresti. Fi fara griji cu camera Evo 4k+ datorita rezistentei sale la socuri.

Dar pentru acestea vei avea nevoie si de incarcator. Fiind afara si neavand prize in apropriere sursa de energie vine integrate pe bicicleta, avand la tine o priza mobila J

Generatorul Knight Cube de la Star vine in ajutorul tau cu energie produsa de tine. Se monteaza foarte simplu pe roata din fata bicicletei, fiind posibila pe orice tip de bicicleta avand kit-ul pentru prindere universala.

Produce o energie de 1000 mAh indiferent de viteza cu care te deplasezi, fiind foarte eficient pentru incarcarea smartphone-ului, tabletei, a boxei portabile sau a luminilor pe care le dispune bicicleta. Este confectionat din materiale rezistente la socuri si la apa.

Monteaza dispozitivul pe bicicleta ta si incarca-ti dispozitivul in orice moment cu acest gadget premium.

Iar pentru a putea sa preiei apeluri telefonice, sa asculti muzica sau sa primesti indicatii GPS ai nevoie de casca cu semnalizare Livall.

Pe langa toate aceste benificii, casca te face vizibil si iti asigura o protective avansata.

Pentru a te putea conecta cu smartphone-ul in pachet vei gasi o telecomanda Bling Jet, conectarea facanduse prin Bluetooth. Prin intermediul acesteia poti semnaliza cand virezi la stanga sau la dreapta, iar luminitele de pe spatele castii se vor aprinde instantaneu.

Mai este dotata cu un senzor care ofera constant informatii despre conditia ta fizica iar cu ajutorul aplicatie LivallRiding vei putea pastra un istoric al activitatilor tale, iar in caz de urgenta aceasta afiseaza semnal SOS prin led-uri si alerteaza persoanele selectate din agenda telefonica.

Este dotata cu 2 difuzoare stereo de 0.5 W, un microfon de 39 dB si cantareste doar 319 g.

 

Le poti comanda pe toate de AICI.

 

Bicicleta merge si in sezonul rece. Trebuie doar sa ti cont de unele aspecte...

La cat mai multi km fara incidente si fara poluare!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici