CONSTRUIESTE, PROGRAMEAZA SI DISTREAZA-TE

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cu totii stim ca sa inveti lucruri noi poate fi uneori destul de dificil, mai ales pentru cei mici. Cred ca esti de accord cu mine cand spun ca elementele teoretice sunt...plictisitoare. Tocmai de aceea manualele dificile si teoriile complexe sunt inlocuite de jucarii programabile, extrem de simpatice. 

UBTECH a lansat o serie de roboti Jimu, folositi in educatia STEM (Stiinta, Tehnologie, Inginerie, Matematica), fiind conceputi pentru a starni interesul celor mici. Cu kiturile LEGO Jimu Robot, copii isi pot folosi imaginatia, pot construi, programa si se pot distra in timp ce invata lucruri noi. Astfel pot face ca ideile lor sa prinda viata.

Educatia STEM a fost introdusa pentru prima data in SUA unde s-a observat o scadere drastica in ceea ce priveste interesul elevilor pentru stiintele reale. Aceasta are ca scop incurajarea copiilor de a studia stiintele exacte si introducerea acestora in lumea tehnologiei.

Robotii  Jimu sunt un beneficiu atat pentru copii cat si pentru parinti deopotriva , a declarat John Rhee ( Director General, UBTECH, America de Nord). "Copiii iubesc Jimu deoarece sunt roboti distractiv de construit si de controlat. Parintii iubesc Jimu, deoarece copiii lor nu sunt doar in curs de dezvoltare a abilitatilor STEM ci sunt provocati, de asemenea, sa isi foloseasca imaginatia pentru a crea proprii roboti.

Toate kit-urile Jimu includ o cutie de control principala, o baterie litiu-ion, adaptor si urmatoarele:

Piese de schimb  interschimbabile. Toate piesele Jimu Robot sunt interschimbabile cu alte kit-uri Jimu, astfel incat dupa construirea modelelor oficiale, copiii vor putea crea propriile inventii prin combinarea cu piese din orice alt set.

Servo motoare - Cheia pentru miscarile robotilor Jimu sunt aceste servomotoare, care ofera stabilitate si fluiditate robotilor atunci cand acestia se misca. In cadrul aplicatiei fiecare servomotor se poate programa in parte pentru a face o noua miscare.

Aplicatia Jimu Robot –ofera instructiuni 3D de constructie, actiuni de pre-programare sau programare directa a servomotoarelor cat si posibilitatea de a controla de la distanta robotul construit.  Aplicatia serveste, de asemenea, ca un portal catre o comunitate Jimu on-line unde se pot face schimb de experiente.

Robotii Jimu au fost conceputi pentru a imbogati viata copiilor, pentru a ajuta la dezvoltarea acestora si a satisface in mod specific nevoile educatiei  STEM:

Stiinta (fizica, electronica)

Tehnologie (motoare avansate, senzori)

Tehnica (construirea & crearea, interfata software-hardware)

Matematica (geometrie, echilibru si programare)

Petrece-ti timpul impreuna cu copilul tau si starneste-i interesul pentru educatie si tehnologie. Vezi intreaga colectie de roboti JIMU AICI si alege si tu unul.

Articol scris de: Andreea Hirb

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici