Asus Zenwatch 3-o bijuterie inteligenta

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Asus ZenWatch 3 poate fi un cadou perfect, mai exact acel tip de cadou pe care ai vrea sa-l pastrezi pentru tine. Cu un design de lux, fabricat din materiale de inalta calitate si cu o multitudine de caracteristici utile, Zenwatch 3 cu siguranta iti va face viata mai usoara. Tehnologia inovatoare de incarcare rapida iti permite sa pastrezi smartwatch-ul mai mult timp pe incheietura mainii iar, designul personalizabil iti ofera posibilitatea de a-ti crea ceasul perfect, usor de asortat oricarei tinute.  

Meticulos realizat din otel inoxidabil 316L, ZenWatch 3 poate fi considerat o bijuterie de lux, care nu doar arata incredibil, dar este si cu 82% mai rezistenta decat alte gadgeturi fabricate din otel traditional. Si toate acestea pentru a se asigura ca Asus ZenWatch 3 suporta uzura zilnica la care poate fi supus. Rama frumos conturata, cureaua din piele italiana autentica  si setarile detaliate adauga o nota suplimentara de rafinament si precizie.

ASUS ZenWatch 3 organizeaza informatiile importante, determina de ce ai nevoie  si te tine conectat cu prietenii. Iti afiseaza mesajele primite, actualizarile meteo si alte informatii utile, care te ajuta sa profiti la maximum de ziua ta, fara sa-ti mai verifici constant telefonul. Smartwatchul este perfect compatibil cu telefoanele Android si extinde functionalitatea acestora, furnizand informatii relevante.

Iar ca sa fie potrivit si persoanelor active, care practica sportul, Asus Zenwatch 3 impreuna cu noua aplicatie ZenFit  monitorizeaza activitatile fizice, te motiveaza pentru a-ti atinge obiectivele si a-ti imbunatatii exercitiile fitness si iti ofera o imagine completa a activitatii zilnice. Cu un rating de rezistenta la apa IP67, ASUS ZenWatch 3 poate fi scufundat in apa pana la un metru timp de 30 de minute, astfel il vei putea purta intreaga zi chiar si atunci cand faci dus.

Sa nu uitam ca ASUS ZenWatch 3 este alimentat de la cel mai recent processor Qualcom Snapdragon  Wear 2100, care consuma cu 25% mai putina energie decat procesorul precedent. Astfel durata de viata a bateriei va fi imbunatatita semnificativ.  

ASUS ZenWatch 3 ofera, de asemenea, tehnologia exclusiva HyperCharge ( in doar 15 minute se incarca aproximativ 60%) si un mod Economic care se poate activa instantaneu cu un singur clic pe butonul de jos al ceasului.

Si cu asta m-am lamurit, cu siguranta as pastra un asemenea cadou pentru mine. Poti sa-l comanzi chiar de aici ca sa te convingi si tu!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici