Xiaomi Yi Ultra Dash- Gadgetul MUST HAVE pentru masina ta

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Pentru ca in fiecare an se vand zeci de milioane de masini noi, iar noi ne petrecem tot mai mult timp in trafic, o camera de bord nu mai este un moft ci o necesitate. Din pacate incidentele rutiere nu pot fi uneori evitate, dar o camera de bord este intotdeauna o dovada incontestabila.

Propunerea de azi este camera Xiaomi Yi Ultra Dash, un gadget performant si in acelasi timp accesibil ca pret. Aceasta camera de bord poate filma pana la o rezolutie de 2.7K la 30 de cadre pe secunda si are un unghi larg de filmare de 140 de grade, care acopera aproximativ 3 benzi de circulatie, astfel incat poate capta toate evenimentele petrecute in fata masinii tale.

In cazul unui accident, senzorul G se va activa si va salva automat filmarea pe dispozitiv, pentru a fi sigur ca evenimentul rutier a fost inregistrat si este in siguranta. Ba mai mult, in cadrul setarilor camerei poti opta pentru reglarea sensibilitatii senzorului G in functie de cum iti doresti.

Xiaomi Yi Dash Cam are o baterie de 400 mAh incorporata insa camera functioneaza doar atunci cand este conectata la o sursa de incarcare. Bateria are rolul de a salva filmarile, in cazul unui accident atunci cand se intrupe alimentarea camerei.

Un mare avantaj al acestei camera este faptul ca atat configurarea cat si montarea se realizeaza extreme de usor. Primul pas al configurarii este alimentarea camerei folosind incarcatorul inclus in pachet si cablul de date. Dupa ce ai conectat-o la incarcator, camera porneste automat. Tot ce iti ramane de facut e sa descarci pe telefon aplicatia YI DashCam  scanand codul QR de pe ecranul camerei. Trebuie sa stii ca aplicatia este disponibila atat pe Android cat si pe iOS. O instalezi, dupa care te conectezi la reteaua wifi a camerei, folosind codul afisat pe ecran.

Odata configurata camera, poti realiza diferite setari atat pe ecranul camerei cat si in aplicatia mobila. Spre exemplu, poti ajusta rezolutia filmarii, setari audio, sensibilitatea G-senzorului, luminozitatea ecranului, conexiunea WiFi, formatare card, resetara generala si setarile legate de data si ora, sunete si limba. Nu uita inainte de folosirea acesteia sa introduci cardul microSD primit in pachet, astfel incat sa ai toate filmarile stocate.

In ceea ce priveste montarea, trebuie sa stii ca in pachet primesti o ventuza cu ajutorul careia sa prinzi camera de parbrizul masinii. Simplu si convenabil.

Asadar, camera de bord Xiaomi Yi Ultra Dash este un gadget practic, pe care iti recomandam sa il ai in masina pentru a adauga extra siguranta calatoriilor tale.

Gasesti camera AICI!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici