KODAK Cube: mixing business with pleasure

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Ni se spune ca nu ar trebui sa amestecam niciodata afacerile cu placerea, insa cand investim intr-un device care poate sa bifeze ambele dimensiuni, devine clar ca suntem pur si simplu mai castigati. Iti propunem sa descoperi Cube, miniproiectorul creat de Kodak care iti va schimba perspectiva atat in vacanta cat si cand ai de sustinut o prezentare la birou.

Ce este Cube

Daca ati prins anii comunismului si va amintiti acele proiectoare care animau peretii cu diapozitive cu imagini cu pionieri, veti fi uimiti sa descoperiti acest aparat capabil sa aduca impreuna nostalgia din anii copilariei si tehnologia de ultima ora, la un pret excelent si la performante pe care cu greu le-ai banui la un device atat de compact. Daca nu ati prins copilaria in comunism, vi se va parea cool sa puteti transforma orice incapere intr-un mini cinematograf si sa descoperiti cum prezentarile de business se simplifica si devin pur si simplu prietenoase. Pentru ca aceasta este inovatia principala a miniproiectorului Cube de la Kodak: poate fi folosit in mediul cald al casei si in mediul business al biroului, facand fata cu brio ambelor provocari.

Unde poate fi folosit

Pentru prezentari, in orice incapere unde se poate crea o lumina cat mai difuza. Este suficient sa trageti draperiile sau blinderele pentru ca micul device sa proiecteze prezentarea pe un perete, iar controlul acestuia se realizeaza placut si usor cu ajutorul telecomenzii. Este un player video in miniatura, cu adevarat portabil, care va scuteste de stresul tipic prezentarilor cand laptopul devine greu de controlat, pe langa emotiile inerente. De asemenea, Cube poate fi luat cu usurinta cu noi in vacante. Daca ati ales sa petreceti iarna intr-o cabana izolata, la schi, sau daca preferati ca vara sa va ascundeti pe o plaja pustie, cu cortul, Cube va da un farmec in plus serilor voastre. Dupa ce ne luam portia de natura si ne retragem in confortul serilor de vacanta, Cube va deveni cel mai indragit companion al iesirilor noastre. Are o autonomie de redare de doua ore dupa o incarcare completa, ceea ce, in principiu, este suficient pentru un film. Cat despre binging cu seriale, acesta devine 100% contraindicat cand cautam sa ne odihnim si sa ne umplem bateriile. Am spune cu destul de multa convingere ca doua ore sunt suficiente pentru a ne simti in egala masura odihniti si totusi conectati la entertainment. In cazul in care trebuie neaparat sa mai vedeti un episod, desigur, Cube se poate incarca.

Cum functioneaza Cube

Atat de simplu, incat nu este nevoie sa fii un tech geek ca sa il intelegi si sa il incluzi cu usurinta in lista favoritelor tale. Este compatibil cu cele mai populare dispozitive de divertisment si include o intrare de 3,5 mm, conectori HDMI, USB,  MicroSD si o telecomanda. Pur si simplu se conectateaza smartphone-ul, PC-ul sau playerul video la HDMI, fara butoane complicate sau meniuri sofisticate. Grafica este impresionanta si ofera o calitate puternica a imaginii si un sunet de calitate. Daca simtiti nevoia de extra volum, Cube se poate conecta foarte usor cu o boxa. De asemenea, continutul poate fi stocat pe un card SD pentru redare imediata, ceea ce va simplifica atat de mult operatiunea, incat veti descoperi un intreg univers de entertainment. Pretul gadgetului este extraordinar de echilibrat pentru performantele de care este capabil, iar daca inca stati pe ganduri daca sa il achizionati sau nu (stim, lucrurile trebuie gandite bine!), tineti cont ca va fi o reala bucurie pentru intreaga familie si un ajutor de nadejde la birou.   

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici