Cea mai noua lansare Apple-iPhone 7 rosu

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

In aceasta primavara, Apple a pregatit o surpriza inedita pentru toti fanii iPhone - o editie speciala pentru iPhone 7/7 Plus, in culoarea rosie. Este pentru prima oara cand un iPhone este disponibil in aceasta culoare, fapt care ne-a facut pe toti curiosi sa vedem cum arata. Si da, pe mine cel putin, m-a cucerit instantaneu. Si nu e vorba doar despre design, partea cea mai frumoasa este conceptul din spatele acestei lansari.

Culoarea rosie reprezinta celebrarea a 10 ani de parteneriat dintre iPhone si (RED), o organizatie care lupta pentru combaterea SIDA. Mai mult decat atat, Apple a modificat in rosu si culorile din App Store si cele ale unor aplicatii de top, ca parte a aceluiasi proiect. Campania isi propune sa ofere consiliere, testare si tratamente care previn transmiterea HIV de la mama la copil in cadrul tarilor slab dezvoltate din Africa.

Apple nu este la prima campanie de acest gen. De la primul iPod nano, la linia de casti Beats si accesoriile pentru iPhone, iPad si Apple Watch in culoarea rosie, proiectele (Red) au fost intotdeauna promovate de catre aceasta companie. Pana in acest moment, Apple a donat peste 130 de milioane $ in acest scop, iar lansarea acestei editii speciale de iPhone va reprezenta cu siguranta o contributie semnificativa.

Noile modele de iPhone 7 si 7 Plus nu aduc modificari in ceea ce priveste performanta, ci doar de design. Carcasa colorata in rosu vibrant va cuceri cu siguranta inimile multor fani Apple, intrucat adauga o nota de eleganta smartphone-ului.

Noile modele de iPhone 7 & 7 Plus au fost concepute in varianta de 128, respectiv 256 GB. Acestea vor fi disponibile la precomanda incepand de vineri, 24 Martie, asa ca daca iti doresti sa impresionezi cu un smartphone inedit si in acelasi timp sa contrbui la campania (RED), COMANDA DE AICI! 

Articol scris de Adina Ananie

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici