Ice Universe: S23 va folosi exclusiv chipseturi Snapdragon

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

In urma cu cateva saptamani, Ice Universe a raportat ca designul modelului Samsung Galaxy S23 Ultra va ramane practic acelasi iar dimensiunile sale vor diferi doar cu cateva fractiuni de milimetru. Acum, leakster-ul a publicat date mai detaliate, inclusiv dimensiunea ecranului, rezolutia si dimensiunile pentru intreaga serie S23.

Pe scurt, diagonala afisajului si rezolutia pentru toate cele trei modele raman aceleasi, in timp ce inaltimea si latimea vor creste cu cateva zecimi de milimetru. Nu exista nici o informatie despre greutate, dar se presupune ca aceasta ar trebui sa ramana aceeasi ca in seria S din acest an.

Daca sperai ca ecranele Galaxy S23 si S23+ vor reveni in sfarsit la rezolutia QHD+ (cum au fost in generatia S20), din raportul venit de la Ice Universe, reiese ca acest lucru ar fi putin probabil. Se va trece la panouri LTPO? Ramane de vazut.

Lasand la o parte designul, potrivit zvonurilor se pare ca Galaxy S23 Ultra va avea o noua camera de 200MP, un nou cititor FP mai mare, aceeasi capacitate a bateriei de 5.000mAh, iar periscopul de 10x va fi acelasi. 

In cele din urma, o schimbare majora pentru generatia S23 este faptul ca va folosi exclusiv chipseturi Snapdragon, analistii o spun de ceva vreme si Qualcomm insusi a sugerat cu fermitate aceasta schimbare. 

Anul acesta, doar unitatile europene au primit Exynos 2200, restul fiind echipate cu Snapdragon 8 Gen 1. Este acesta sfarsitul pentru divizia Exynos? Nu, spune Samsung, dar aceasta trebuie reorganizata. Pe termen scurt, compania va incerca sa extinda cipurile Exynos la alti factori de forma, cum ar fi dispozitivele wearables.

Snapdragon 8 Gen 2 va fi prezentat la jumatatea lunii noiembrie, iar primele telefoane care il vor utiliza sunt asteptate in decembrie. Seria Galaxy S23 ar trebui sa soseasca la inceputul anului 2023. 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici