Galaxy Buds 2, cele mai usoare casti wireless create de Samsung

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Sunt cool, performante, respecta ideea de superpower si hi-tech incapsulate in dimensiuni impresionat de mici, an un design ergonomic si redau spectaculos sunetul. Se potrivesc perfect in forma urechilor tale si sunt foarte usor de purtat, la o greutate de 5 grame fiecare (cam cat cantareste cantitatea de apa dintr-o lingurita!). Vorbim despre noile Samsung Galaxy Buds 2, castile care iti livreaza calitate audio premium si o experienta confortabila si relaxanta atunci cand vorbesti la telefon, asculti muzica sau participi la un curs online.

Noile castile lansate de Samsung iti asigura o conexiune fara intrerupere la smartphone si smartwatch , iar daca dispozitivele sunt de la acelasi producator, vei avea performanta maxima instant.

Daca ai castile la urechi cand asculti muzica, urmaresti un film sau vezi cel mai recent clip de la vloggerul tau preferat, calitatea audio este cruciala. Aici, Galaxy Buds 2 iti ofera un bas puternic, dar fara excese, ceea ce inseamana ca te vei bucura de un sunet echilibrat, fara sa ai senzatia ca ai nimerit din greseala intr-o sala de cinematograf.

Zgomot de fundal redus cu 98%

O functie tot mai cautata- si mai apreciata!- este cea de anulare activa a zgomotului (ANC), iar castile Samsung nu vor dezamagi nici la acest capitol. Daca vrei liniste atunci cand asculti podcastul tau preferat sau te joci pe mobil, poti reduce zgomotul de fundal cu pana la 98%. Acest lucru este posibil datorita celor doua microfoane integrate in casti, care detecteaza sunetul din mediul in care te afli.

Functia ANC este graduala si ai controlul asupra nivelului de anulare a zgomotului de fundal. De exemplu, daca esti in trafic, poti- si iti recomandam insistent sa o faci!- seta nivelul mic al ANC pentru a avea vigilenta maxima cand conduci. In schimb, daca esti la un concert, castile trebuie setate la capacitatea maxima de reducere a zgomotului de fundal ca sa ai un apel cat mai eficient.

Setarile optiunii de anulare a zgomotului nedorit este doar una dintre functiile de personalizare ale castilor. Samsung iti permite sa alegi intre sase setari diferite ale egalizatorului. Astfel, poti alege modul cu bass accentuat daca asculti muzica preferata sau poti trece pe modul clar daca esti intr-o sedinta cu echipa de la birou.

Experienta individuala de utilizare a castilor este augmentata si de aplicatia Galaxy Wearable. Daca o instalezi, vei putea sa-ti dai seama care mansoane se potrivesc cel mai bine cu urechile tale. Acestea vin in trei dimensiuni si sunt realizate din siliciu, ceea ce iti ofera garantia ca vor fi flexibile si rezistente cam in orice context.

Bateria care nu te lasa la greu

Avand dimensiuni compacte, castile pot deveni un accesoriu indispensabil in activitatile zilnice si s-ar putea sa-ti amintesti ca trebuie sa le dai jos din urechi atunci cand nu mai au baterie. La capitolul autonomie, Galaxy Buds 2 redau pana la 5 ore de continut audio intr-un ciclu de incarcare. Cu carcasa lor incarcata, cresti automonia castilor cu inca 15 ore. Acest lucru inseamna ca poti sa folosesti castile fara probleme cand faci o drumetie, te plimbi cu bicicleta sau faci sport cu prietenii.

Samsung spune ca experienta cea mai buna de utilizare se obtine daca asociezi castile cu alte dispozitive din familia Galaxy. Asa vei putea comuta rapid intre mai multe device-uri. De exemplu, daca urmaresti un film pe tableta  si te suna cineva, poti usor sa preiei apelul dupa care sa revii la vizionarea filmului.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici