Gadgetul cool pe care trebuie sa-l ai acasa!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat


Din categoria “ce gadgeturi cool e bine sa tii pe langa casa” trebuie sa iti prezentam si senzorul automat de apa de la Xiaomi.

Ce face?

Dispozitivul functioneaza pe baza reflectarii luminii infarosii si are doi senzori, unul lateral si unul situat in partea de jos a dispozitivului. Principiul de functionare e simplu: cand apropii mana de unul dintre senzori, apa incepe sa curga.

Senzorul din partea de jos se declanseaza cand apropii mana, iar apa curge atata timp cat mana ta este sub dispozitiv. Este asadar perfect pentru atunci cand te speli pe maini. Senzorul lateral in schimb se activeaza cand apropii mana la 5 cm de el, iar apa curge pentru 3 minute. Daca vrei sa o opresti inainte, trebuie doar sa apropii din nou mana de senzorul lateral. Acest senzor este ideal pentru momentele in care vrei sa speli ceva in chiuveta sau sa umpli o sticla cu apa.

Cum se monteaza?

Dispozitivul vine insotit de diversi adaptori pentru robinet, asadar poate fi montat pe aproape orice fel de robinet. Se monteaza in doar cateva minute, direct pe robinet, iar pentru a functiona trebuie sa lasi apa pe modul deschis.

De ce e cool?

Avantajele unui astfel de dispozitiv sunt multiple. In primul rand este un gadget extrem de practic si igienic. Daca ai mainile murdare poti sa te speli mai rapid fara a fi nevoie sa murdaresti si robinetul dand drumul la apa.

Apoi, este marele avantaj economic. Apa nu curge nejustificat, ci exact atat cat este folosita, ceea ce se traduce in facturi mai mici. De asemenea intervine si un avantaj care tine de respectarea mediului inconjurator, deoarece apa nu este irosita inutil.

Iti mai spun si ca acest gadget este extrem de accesibil si ca poti sa il cumperi la pretul unei cine in oras. Este cea mai buna alegere pentru casa ta!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici