Detalii si disponbilitate despre noua generatie de iPhone 13

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Mai este o perioada foarte scurta de asteptare pana ce noile iPhone-uri vor fi prezentate oficial in cadrul unui eveniment special al companiei americane Apple.

Pana in prezent, s-au adunat o multime de informatii si zvonuri cu privire la noile modele, generatia iPhone 13, unele adevarate cu certitudine iar altele mai putin concrete.

Ce este cert, este faptul ca in scurt timp, in data de 14 septembrie la ora 20:00 ora Romaniei, va avea loc lansarea oficiala a celor mai noi device-uri de la Apple, atat noile iPhone-uri, cat si noul Apple Watch Series 7. In plus, exista cateva zvonuri care indica faptul ca este posibila si lansarea unei noi generatii de AirPods.

Aceasta lansare a celor mai noi device-uri de la Apple se va desfasura online si va putea fi urmarita live pe Youtube, indiferent de locul in care va aflati.

In urma cu un an, lansarea generatiei iPhone 12 a fost intarziata din pricina pandemiei, insa, in acest an cei de la Apple reiau traditia de lansare a device-urilor in luna septembrie.

In ceea ce priveste preturile pentru cele mai noi modele de smartphone-uri de la Apple, acestea se preconizeaza ca o sa fie mentinute la acelasi prag precum in cazul generatiei vechi. Mai concret, am putea avea un pret de 699 dolari pentru varianta mini, 799 dolari pentru varianta normala de iPhone 13, 999 dolari in cazul lui iPhone 13 Pro si 1099 dolari pentru cel mai mare si performanti device, iPhone 13 Pro Max. Totusi, in ceea ce priveste aceste preturi, trebuie sa stiti ca la pretul final se va adauga si comisionul fiecarui comerciant in parte care va vinde produsele.

Trebuie facuta o mentiune cu privire la modelele din noua generatie. iPhone-ul 12 mini nu s-a bucurat de un succes in vanzari asa cum s-ar fi asteptat cei de la Apple, astfel ca, ramane de vazut daca vom avea posibilitatea de a achizitiona un model mini si in cazul lui iPhone 13.

Tot din categoria zvonurilor, precizam si faptul ca noua generatie de iPhone-uri va avea aceleasi dimensiuni precum vechea generatie, astfel: un iPhone 13 mini (daca va mai fi disponibil) va avea 5,4 inch, un iPhone 136,1 inch, un iPhone 13 Pro6,1 inch si un iPhone 13 Pro Max6,7 inch.

Din punctul de vedere al design-ului, cu siguranta se va pastra aceeasi linie si identitate specifica iPhone-ului, insa, in ceea ce priveste finisajele, cu siguranta vor depasi orice asteptare si vor fi peste generatia precedenta. 

Se cunoaste si faptul ca americanii sunt destul de superstitiosi. Fapt pentru care, mai exista un zvon cu privire la noua generatie de iPhone-uri. Avand in vedere faptul ca noua generatie ar putea primi denumirea de iPhone „13”, in ultima perioada, pe internet au fost tot felul de discutii despre posibilitatea ca cei de la Apple sa opteze pentru denumirea de 12s. Utilizarea literei „s” in denumirea smartphone-urilor de la Apple nu reprezinta o noutate pentru compania americana, fapt pentru care nu ar fi neaparat o idee imposibila.

Culorile noilor modele de smartphone-uri de la Apple reprezinta un adevarat interes pentru toti pasionatii de smartphone-uri. Aflandu-ne mai aproape ca niciodata de momentul lansarii celor mai noi smartphone-uri ale companiei americane, lucrurile par destul de clare. Exista multiple zvonuri care confirma faptul ca este foarte posibil ca pe noua generatie de iPhone 13 sa regasim culori precum alb, negru, auriu, indigo, bronz sau portocaliu.

In ceea ce priveste camerele foto de pe noile iPhone-uri, foarte multe informatii cu privire la acest subiect nu exista din pacate online, insa se preconizeaza ca  iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max, vor oferi un obiectiv complet nou si ultrawide cu 6 elemente, in comparatie cu generatia iPhone 12 Pro care avea ultrawide dar cu doar 5 elemente. De asemenea, tot in ceea ce priveste camerele foto, a existat un zvon conform caruia, compania americana cauta o lentila pliata pentru camera noilor device-uri, astfel incat sa poata exista o imbunatatire considerabila a calitatii foto/video. O astfel de lentila, asigura un design asemanator preiscopului, diferenta fiind modul de asezare – pe verticala in loc de orizontala. Acest lucru va asigura utilizarea zoom-ului optic la o capacitate mult mai mare, iar pozele realizate la distanta vor fi mult mai clare.

Exista foarte multe lucruri de spus cu privire la noile smartphone-uri de la Apple, insa avand in vedere faptul ca mai este foarte putin pana la lansarea oficiala, in cel mai scurt timp toate aceste nelamuriri si zvonurile se vor clarifica.

In plus, este de mentionat si faptul ca, la scurt timp dupa ce smartphone-urile companiei americane vor fi prezentate in data de 14 septembrie, veti avea posibilitatea de a precomanda in premiera in Romania viitorul dumneavoastra iPhone din noua generatie, cu ajutorul profesionistilor de la Quickmobile.ro. Nu va ramane decat sa fiti pe faza si sa urmariti site-ul si astfel veti fi printre primi care veti intra in posesia unui nou iPhone 13 disponibil in scurt timp in premiera in Romania la precomanda pe Quickmobile.ro.

Mai este o perioada foarte scurta de asteptare pana ce noile iPhone-uri si lansari Apple vor putea fi achizitionate si in Romania. Noi cei de la Quickmobile stim cat este de important ca ultima tehnologie de pe piata sa iti fie accesibila si dam startul precomenzilor in data de 17 Septembrie.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici