De ce ne place Xiaomi Mi A3?!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cei de la Xiaomi ne-au obisnuit deja cu lansari interesante, cu smartphone-uri care reusesc cumva sa imbine specificatii bune si chiar foarte bune, cu pretu accesibil. Smartphone-urile din seria A de la Xiaomi, au devenit o alegere potrivita pentru cei care isi doreau un smartphone stabil, care sa functioneze bine si cu trecerea timpului si asta mai ales pentru ca aceasta serie ruleaza Android-ul stock. Tocmai din acest motiv merita sa discutam despre Xiaomi Mi A3, un smartphone lansat in vara acestui an, 2019.

In ceea ce priveste designul, noul Mi A3 se inscrie in trendul anului 2019, avand un finish lucios si in culori puternice. Fiind un telefon de buget, atat marginea cat si spatele telefonului sunt din plastic, dar este si extrem de comod de manevrat si foarte usor. 

In ceea ce priveste ecranul, acesta este unul de 6” inchi, tehnologie AMOLED cu rezolutie HD+. Rezolutia mai mica aduce un mare plus celor de la Xiaomi astfel incat chipsetul nu trebuie sa se chinuie cu pixeli de mari dimensiuni. Tocmai din acest motiv, pe noul Mi A3 avem un processor de generatie noua, dar nu foarte puternic si anume Snapdragon 660 propulsati si de 4GB RAM.
Toate acestea si cu  Android-ul stock  transforma noul Mi A3 intr-un telefon  rapid, cu o navigare in meniu placuta fara intreruperi. Si ca tot vorbeam de Android, sa stii ca si Mi A3 va primi update la noul Android Q stoc, fara reclame  si foarte bine optimizat.

Tot in ecran avem si un scanner de amprenta optic, si daca tot vorbim de securitate, pe noul Mi A3, un telefon de vreo 250 de euro avem chiar si Face ID, care dupa parerea mea, functioneaza destul de bine.

Si  trecem acum la camera. Vorbim de un asamblu de trei camere, o combinatie deja cunoscuta: 48 megapixeli  cea wide, 8 megapixeli camera ultrawide si 2 megapixeli senzorul de adancime folosit la portrete.

Bateria vine cu o capacitate de 4,030 mAh, o baterie care pentru utilizatorii mai putini activi va oferi o autonomie de pana la 2 zile de utilizare. Ei bine, si aceasta baterie suporta incarcare rapida de 18W direct cu incarcatorul din cutie, fara a fi nevoie sa cumperi un alt incarcator

In concluzie, Xiaomi Mi A3 este un smartphone cu design atractiv si cu o camera destul de buna, care ruleaza foarte bine si cu siguranta si peste doi ani va functiona la fel de bine. Il gasesti AICI.  

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici