Cum alegi camera web pentru biroul de acasa

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Daca munca ta implica numeroase sedinte la care acum trebuie sa participi de acasa, ar fi bine sa folosesti o camera web performanta, cu rezolutie buna si calitate audio ridicata, care iti garanteza o experienta superioara in orice tip de videoconferinta.
Iata propunerile care vor da mai multa autenticitate sedintelor online si care vor transforma acest tip de comunicare intr-un demers mult mai simplu de realizat, pentru mai multa productivitate si profesionalism.

Tehnologia pentru conferinte la tine acasa
Camera Web Pro HD C920 de la Logitech filmeaza la calitate full HD cu rezolutie maxima de 1080p si poate fi folosita usor impreuna cu un laptop sau PC.
Daca o vei folosi intensiv pentru conferinte, este bine sa stii ca acest model este prevazut cu doua microfoane care vor capta sunetul din mai multe unghiuri pentru o redare mai naturala a vocii tale.

Nu va trebui sa-ti faci mari griji in privinta calitatii imaginii, deoarece acestea se va adapta automat pentru a furniza calitate maxima indiferent de locul din care face transmisia. Camera Logitech poate sa se focuseze automat pe tine cand vorbesti, astfel incat vei putea sa te concentrezi mai bine pe ce se discuta efectiv la conferinta sau sedinta online.
Camera este compatibila cu dispozitive care ruleaza Windows, macOS sau Chrome OS.
Optiunea versatila pentru streaming
Camera Logitech StreamCam livreaza performanta in scenarii diverse de utilizare, fie daca esti implicat intr-o conferinta online sau faci streaming pe YouTube la rezolutie full HD 1080p.


Camera Web Pro HD C920, Cu Microfon, Full HD 1080p, Pentru Desktop/LaptopDispozitivul include o tehnologie Logitech prin care expunerea si focusul imaginii se regleaza automat astfel incat tu vei da bine pe camera mereu.
StreamCam se poate fixa pe monitorul calculatorului sau pe un trepied pentru a obtine unghiul perfect de filmare.
Interesant este ca aceasta camera poate fi atractiva si pentru creatorii de continut online. StreamCam poate fi folosita pentru inregistrari video optimizate pentru ecranul unui smartphone. Camera se conecteaza prin USB-C la orice device care ruleaza generatiile noi de Windows sau macOS.

Tehnologia Xiaomi pentru conferinte de business
Camera Xiaomi Imilab W88S iti va asigura calitate ridicata in timpul conferintelor de business datorita specificatiilor tehnice atractive. Modelul poate livra fluxul video la calitate Full HD cu 30 de cadre pe secunda.
Xiaomi a integrat o serie de functii in camera printre care butonul de snapshot, algoritmul video HDR si optiunea de conversie vocala.
Camera cu rezolutie de 2 MP este prevazuta cu microfon si sistem de prindere pentru trepied, iar alimentarea dispozitivului se realizeaza prin USB. Poti folosi Xiaomi W88S cu dispozitive care folosesc Windows, macOS, Android sau Chrome OS


Camera Web W88S 1080P Negru


 

Camera cu design si functii complexe
Modelul ConferenceCam Connect de la Logitech este Full HD si ofera un unghi de vizualizare larg, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata pentru grupuri de pana la sase persoane. Camera vine o telecomanda care te va ajuta sa setezi unghiul de filmare sau sa faci zoom digital.
Datorita formei cilidrice, camera este echipata cu microfoane care capteaza sunet la 360 de grade pe o raza de aproape 4 metri.
Dispozitivul Logitech include si un difuzor full-duplex care anuleaza ecoul si zgomotul de fundal in timpul conferintei. Modelul poate fi utilizat cu succes de echipe care vor sa prezinte stadiul dezvoltarii unui proiect, dar va functiona la fel de bine si ca echipament cheie pentru videoconferinta in locuinta.

 


Camera Web BCC950 ConferenceCam Negru


Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici