Cum activezi internet 3G/4G Digi Mobil - RCS & RDS ?

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Daca ti-ai achizitionat recent un smartphone performant dar acesta nu dispune de setarile necesare pentru a se conecta la internet prin reteaua Digi Mobil trebuie sa citesti acest articol. De mentionat ca reteaua 4G a operatorului Digi Mobil (RCS &RDS) functioneaza doar pe smartphone-urile ce suporta tehnologia TDD cu banda 38 pe frecventa 2600 Mhz.

Urmarind pasii de mai jos, internetul prin date mobile va functiona daca folosesti reteaua Digi Mobil.

Pasul 1. -Navigheaza in meniu la "Setari" si activeaza "Date Mobile" sau "Retele Mobile" (Denumirea acestei optiuni poate sa difere de la un model de telefon la altul)

Pasul 2. -Tot in meniul "Setari" acceseaza sectiunea "Partajare Internet & Retele" iar apoi selecteaza sectiunea de "Retele mobile"

Pasul 3. -Selecteaza optiunea "Puncte de acces", iar apoi alege "APN Nou"

Pasul 4. -La sectiunea "Nume" introduci "Digi Mobil", iar la sectiunea "APN" introduci "internet"( in cazul in care ai abonament Digi Mobil) sau "prepaid"(daca ai cartela pre-pay Digi Mobil)

Pasul 5. -Selecteaza optiunea de "Salvare" si e gata.

Dupa ce ai incheiat cu setarile, iti sugeram sa faci un test al conexiunii la internet accesand o pagina web cu ajutorul unui browser de internet sau cu ajutorul aplicatiei  "SpeedTest".

Daca ai nevoie de un telefon compatibil cu reteaua 4G Digi Mobile - RCS & RDS, ti-am pregatit o selectie special pentru tine. Click AICI

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici