Apple Mac Mini, puterea noului procesor M1 intr-un design compact

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Folosind la potential maxim puterea noului procesor M1, Apple Mac Mini (Laptopuri APPLE Mac Mini PC Apple 2020 cu procesor Apple M1, MGNT3, 8GB, 512GB...Quickmobile) este un upgrade semnificativ care ofera beneficii exclusive in diferite scenarii de utilizare cu eficienta ridicata.

In interpretarea Apple, un computer desktop nu ocupa mult spatiu si vine cu specificatii tehnice competitive intr-un device cu design minimalist si o greutate de 1,2 kilograme.

Noua generatie Mac Mini a pastrat forma patratoasa, iconica si atat de indragita de fanii acestui brand colosal, cu toti conectorii pozitionati pe partea din spate. Astfel, vei putea avea un management al cablurilor foarte bun, in special daca adaugi un monitor, tastatura, mouse si alte accesorii.

Putere imbunatatita pe toata linia

Modelul foloseste un procesor cu 8 nuclee care ofera o performanta in procesare de trei ori mai buna fata de generatia anterioara, potrivit Apple. Datorita arhitecturii M1, chipul grafic are tot 8 nuclee pentru boost pe partea de procesare video.

La experienta fluida de utilizare in aplicatii contribuie si memoria RAM de 8 GB cu latenta scazuta. Capacitatea memoriei este impartita in mod competitiv intre procesor si chipul grafic. Pentru tine, inovatia Apple se traduce in timpi rapizi de incarcare si scaderea timpilor necesari pentru operatiuni complexe de procesare cum ar fi editarea foto/video.

Interesant este ca, desi are componente mai puternice, noul Mac Mini are un consum de energie mai eficient. De fapt, Apple sustine ca, desi poate rezolva operatiuni complicate mai rapid, noul desktop consuma cu pana la 60% mai putina electricitate fata de generatia anterioara.

Pe partea de stocare, poti opta pentru un SSD de 512 GB, cu variante de configurare la 1 TB sau 2 TB. Daca folosesti Mac Mini pentru editare video, de exemplu, vei avea nevoie de capacitate mare de stocare, in special daca lucrezi cu video in formatul 4K.

In cutie vei gasi un Mac Mini si un cablu pentru conectare la priza. Vei putea adauga doua monitoare, dintre care unul la rezolutie 6K si celalalt la 4K. Tot pe partea de conectare, ai la dispozitie porturi rapide USB 4 si Thunderbolt, dar si un jack pentru casti cu fir.

Adaptorul de retea este destul de puternic si poti atinge viteze de pana la 1 Gbs la conexiunea fixa de internet. Poti folosi Mac Mini si cu reteaua Wi-Fi disponibila acasa sau la birou. Este bine sa stii ca desktop-ul este compatibil si cu noul standard Wi-Fi 6, insa va trebui sa folosesti un router performant (Routere Si Servere - Quickmobile).

Mac Mini isi va face treaba foarte bine daca il utilizezi pentru biroul de acasa sau pentru scoala online. Este calculatorul bun pentru intreaga familie, iar plaja de accesorii compatibile iti vor asigura o perioada indelungata de utilizare. Ai la dispozitie variante de mouse si tastatura wireless fiabile.

Daca vei folosi Mac Mini ca baza de divertisment, ar fi bine sa completezi experienta cu o pereche de casti AirPods (Handsfree & Casti audio pentru mp3 player sau telefon - Quickmobile). Acestea vor livra calitate audio exceptionala, cu o autonomie superioara a bateriei.

Trecerea la un desktop Mac Mini va fi mult mai facila daca ai folosit deja un device din ecosistemul Apple, fie ca vorbim de laptop (Laptopuri - Quickmobile), tableta (Magazin online de Tablete | Tablete Android, Windows & iOS - Quickmobile) sau smartphone (Magazin Online de Telefoane Mobile | Cele mai noi telefoane - Quickmobile).

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici