Action Camera! - Camerele sport care iti pun in valoare talentele in plina actiune

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Poti reda intensitatea sportului mai fidel ca oricand datorita camerelor video create special pentru cei ca tine – iubitori de libertatea, adrenalina si natura. Noile gadgeturi te vor asista in cele mai extreme aventuri sportive si vei putea realiza cu usurinta fotografii si clipuri video spectaculoase datorita optiunilor apropiate de cele gasite pe orice smartphone de top.

Camera cu comenzi vocale si rezolutie 4k

GoPro a creat camera extrem de adaptabila la mediul in care faci sport, indiferent ca faci surf, te cateri pe stanci sau zbori cu parapanta. Camera Sport & Outdoor Hero 8 vine cu o serie facilitati care se vor integra rapid in rutina ta. Vorbim de un display tactil si patru lentile digitale care iti vor permite sa captezi imagini si in format SuperView.

Camera mai are imbunatatiri pe partea de stabilizare a imaginii, iar modul SuperPhoto iti garanteaza fotografii curate si dinamice.

O facilitate interesanta este LiveBurst, un modul prin care poti capta 1,5 secunde inainte si dupa atingerea obtaratorului. Astfel, vei obtine pana la 90 de fotografii statice sau poti realiza un clip video de 3 secunde la rezolutia 4k. Vei avea imagini foarte bune chiar si pe timp de noapte datorita unui mod special integrat in camera.

Cele 3 microfoane integrate te ajuta sa redai cat mai fidel incursiunile tale prin oras sau natura. Orice activitatea individuala sau de echipa trebuie realizata in maxima siguranta. Ai o grija in minus pentru Hero 8. Camera este realizata din materiale extrem de rezistente si poate opera fara probleme pana la o adancime de 10 metri.

Tot pentru un plus de siguranta, GoPro a dezvoltat suportul pentru 14 comenzi vocale, astfel incat poti porni sa inregistrezi o cursa, de exemplu, fara sa-ti iei mainile de pe ghidonul bicicletei.

Toate imaginile surprinse cu camera pot fi editate rapid cu aplicatia dedicata GoPro, iar distribuirea lor pe principalele platforme online este facila.

Camera sport la 360 de grade

Sjcam are integrate lentile speciale care acopera 360 de grade pe orizontala si 220 de grade pe verticala, ideal pentru fotografii la calitate foarte buna. Camera beneficiaza de un chip pentru accelerarea procesarii imaginilor, camera avand un senzor Sony CMOS de 12 MP.

Daca vrei imagini cu adevarat spectaculoase, trebuie sa alegi modul 2k pentru cadre unice. Nu trebuie sa-ti faci mai griji cand vine vorba de spatiul de stocare, camera putand accepta cu card microSD de pan la 128 GB.

Imaginile surprinse cu Sjcam pot fi editate si distrbuite rapid prin aplicatia disponibila pe App Store si Google Play.

Tehnologia in actiune

Camera Sport & Outdoor Max 360 Action de la GoPro vine echipata cu 6 microfoane pentru o experienta audio stereo fidela care sa completeze partea de video si fotografii.

Daca ai in fata ta o panorama incredibila, porneste camera pentru a surprinde o imagine care iti va taia rasuflarea folosind functia PowerPano. Iti recomandam sa folosesti lentila Max SuperView, cu o deschidere foarte mare de unghi.

Camera are o serie de optiuni pentru editarea de fotografii si clipuri video, inclusiv un mod prin care poti pune pauza la filmare si sa reiei activitatea in timp real cand inregistrezi. Prin aplica GoPro App poti reface imagini la 360 de grade.

Pentru selfie-uri nu mai ai nevoie de smartphone. Camera cu ecran tactil are modul HERO prin care te poti poza sau inregistra cand te aventurezi pe munti sau prin mare.

La toate aceste adaugam controlul vocal al camerei si soft-ul intuitiv pentru editarea imaginilor, astfel incat si cei dragi vor putea gusta putin din experienta ta extrema.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici