PANASONIC Casti Audio Noise Cancelling Stereo Over Ear Negru
Produs nou, sigilat

PANASONIC Casti Audio Noise Cancelling Stereo Over Ear Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 2.45 puncte = 2.45 lei (cashback)
Descriere produs

Castile Over Ear de la Panasonic sunt accesoriul perfect pentru iubitorii de muzica. Acestea au o functie speciala, Noise Cancelling, care anuleaza zgomotele externe, permitandu-ti sa asculti muzica sau sa porti conversatii pe telefon fara a fi deranjat. Atunci cand nu vrei sa folosesti functia respectiva, castile functioneaza in mod clasic.

Acestea sunt compatibile cu orice dispozitiv care are mufa jack, fiind usor de conectat si utilizat. Partea laterala a castilor, care acopera urechile, este realizata dintr-un material moale, placut la atingere, pentru a fi cat mai confortabile la purtare. Design-ul este special gandit pentru ca aceste casti sa poata fi transportate si depozitate usor, intrucat se pot plia.

Bateria alcalina AAA iti asigura mai mult de 60 de ore de operare, pentru a te putea bucura de sunetul de calitate al castilor oriunde te-ai afla. Poarta conversatii private sau asculta muzica ta preferata folosind castile Stereo Over Ear, beneficiind de cea mai buna experienta audio de la Panasonic.

  • Cod MemoX: 86025
  • Cod Producator: RP-HC200K
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota