SAMSUNG Boxa Portabila Bottle Cu Lampa De Noapte
Produs nou, sigilat

SAMSUNG Boxa Portabila Bottle Cu Lampa De Noapte

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 3 puncte = 3 lei (cashback)
Descriere produs

Samsung a lansat cea mai nou boxa portabila, Bottle, care vine cu un design inovator si specificatii de ultima generatie.

Aceasta se conecteaza prin Bluetooth la smartphone-ul tau, dar dispune si de un conector Jack de 3.5 mm. Boxa este echipata cu difuzoare 360 de grade, pentru un sunet de exceptie, iar designul acesteia sporeste calitatea audio. Poti sa utilizezi boxa Samsung si ca o lampa, intrucat dispune de LED-uri.

Coloreaza lampa in functie de starea de spirit, alegand culoarea si gradul de intensitate dintr-o gama larga de posibilitati. Pentru a realiza acest lucru, trebuie sa descarci aplicatia Lux Manager, disponibila gratuit in App Store si Google Play. Tot prin intermediul aplicatiei ai la dispozitie diverse setari suplimentare ale LED-urilor. Spre exemplu, functia Iluminare dupa muzica va crea un joc de lumini in functie de ritmul muzicii, iar modul Lumanare va regla intensitatea culorilor astfel incat sa imite lumina unei lumanari. O alta functie este cea de Temporizator Somn, care va opri atat muzica, cat si LED-uile atunci cand dormi, dupa un interval de timp setat de tine. Poti de asemnea sa schimbi gama de culori si luminozitatea si prin intermediul gesturilor. Trebuie doar sa rasucesti dispozitivul spre stanga sau dreapta pentru a schimba culorile sau sa inclini dispozitivul la 100 de grade si sa-l mentii asa pentru cateva secunde pentru a regla luminozitatea. Butoanele de control te ajuta sa ajustezi volumul, sa pui pe pauza melodia si sa pornesti/opresti boxa.

Manerul atasat sporeste portabilitatea boxei si o face mult mai usor de transportat. Bateria rezista pana la 8 ore atunci cand este folosit fie modul muzica, fie cel pentru lumina si 4 ore atunci cand utilizezi ambele functii ale gadget-ului.

Boxa Samsung Bottle este un gadget portabil extrem de intuitiv, fiind perfecta pentru a o lua cu tine in excursii, la camping sau in orice alta aventura.

  • Cod MemoX: 152944
  • Cod Producator: EO-SG710
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Bluetooth: 4.0
  • Audio streaming: Yes
  • Connectivity: 3.5 mm headphone connector/ Bluetooth
  • Micro USB- Charging only
  • Dimension: 77.7 diameter x 220.1 mm
  • Weight: 396 g
  • Play time: 8 hours -sound only/light only
  • Play time- 4 hours- Sound and light

 

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota