STAR Baterie Externa + Husa 3500 mAh Si Optiune SIM APPLE iPhone 6, iPhone 6S
Produs nou, sigilat

STAR Baterie Externa + Husa 3500 mAh Si Optiune SIM APPLE iPhone 6, iPhone 6S

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 5.1 puncte = 5.1 lei (cashback)
Descriere produs

Husa Star pentru iPhone 6/6s este un accesoriu versatil si inteligent, cu numeroase functii utile.

Pe langa protejarea telefonului, husa iti ofera posibilitatea de a transforma iPhone-ul tau intr-un telefon dual SIM. Husa asigura si incarcarea smartphone-ului, fiind o baterie externa cu o capacitate de 3.500 mAh. 

Cea mai inovativa functie este posibilitatea de a transforma iPhone-ul tau intr-un dispozitiv dual SIM. Astfel, prin introducerea unei cartele micro-SIM, spatele husei se transforma, cu ajutorul LED-urilor incorporate, intr-un telefon functional, cu ajutorul caruia poti initia apeluri si trimite mesaje. Husa Star iti permite sa introduci si un card micro SD pentru a extinde functionalitatea acesteia si a putea asculta muzica dorita. Conexiunea dintre husa si iPhone se realizeaza prin intermediul conectorului Lightning incorporat si apoi prin apasarea butonului Power.

Fiind un model dedicat iPhone 6/6s, husa ofera acces facil la toate butoanele si porturile telefonului, precum si la camera. Husa se incarca prin cablu micro-USB. Cu un design modern si specificatii tehnice de ultima generatie, husa cu baterie externa este accesoriul perfect pentru utilizatorii de iPhone 6/6s.

  • Cod MemoX: 149150
  • Cod EAN: 6426495332466
  • Cod Producator: PW17001
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota