STAR Smartwatch Monitorizare Cardiaca IP67 Curea Detasabila Negru
Produs nou, sigilat

STAR Smartwatch Monitorizare Cardiaca IP67 Curea Detasabila Negru

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 1.36 puncte = 1.36 lei (cashback)
Descriere produs

Smartwatch-ul Star iti va monitoriza fiecare miscare indeaproape.

Ceasul se conecteaza prin Bluetooth si afiseaza ora, data, distanta parcursa, caloriile arse, calitatea somnului, dar si ritmul cardiac. In plus, acesta te ajuta sa ramai conectat pe tot parcursul zilei, afisand notificari cu privire la apelurile si mesajele primite sau activitatea de pe retelele sociale. Toate aceste functionalitati pot fi controlate din meniu, folosind optiunile aferente informatiilor pe care vrei sa le primesti, iar in cateva secunde iti vor fi afisate pe display rezultatele testului. Pe langa aceste functionalitati, smartwatch-ul are inclusa optiunea de localizare a dispozitivului. Cureaua din silicon detasabila este foarte comoda la utilizare, iar ecranul OLED transforma acest ceas intr-un gadget modern si performant.

Compatibil cu Andoid 4.4 si iOS 8.0, sau versiuni mai noi, smartwatch-ul Star este rezistent la apa, astfel te poti bucura de functionalitatile lui in orice imprejurare.

  • Cod MemoX: 172833
  • Cod EAN: 6426495338314
  • Cod Producator: EM68
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Specificatii

  • CPU: nordic nRF51822
  • Sensor: KXT J2-1009
  • HR Sensor: PD7--01C-TR7
  • Display: 0.95 inch OLED Screen
  • Bluetooth: 4.0
  • Memory: 32KB + 256 KB
  • Support Android 4.4 and above and iOS 8.0 and above
  • Functions: Movement Monitor (steps, distance, calories), Sleep monitor, Hand rise light up, Sedentary Reminder, Heart Rate Monitor, Find my device, SMS 

Review-uri (4 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (4 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

constantin
9 December 2018
STAR Smartwatch Monitorizare Cardiaca IP67 Curea Detasabila Negru
Smartwatch STAR de calitate.

Smartwatch exact ca in descriere. Raport calitate /pret foarte bun. Elegant. Display OLED. Functii multiple. Echipa Quickmobile profesionista. Produsul a ajuns prin curier rapid in 2 zile. Felicitari.


Nicolae
28 November 2018
STAR Smartwatch Monitorizare Cardiaca IP67 Curea Detasabila Negru
Foarte multumit

Produs foarte bun pret calitate excelenta


Ciuciulete
7 January 2018
STAR Smartwatch Monitorizare Cardiaca IP67 Curea Detasabila Negru
Foarte multumit

Elegant și modern


Gabi
8 September 2017
STAR Smartwatch Monitorizare Cardiaca IP67 Curea Detasabila Negru
Excelent

E inteligent si arata si bine! Imi place. Recomand!


Trebuie pus cu senzorul pe incheietura, arata destul de exact pulsul (care se masoara automat din 30 on 30 minute), tensiunea, numarul de ore de somn, numarul de pasi. Se conecteaza cu smartphone-ul prin aplicatia H Band, se pot vizualiza informatiile sub forma de grafic, pe mai multe zile. Bateria tine circa 3-4 zile la o folosire moderata. Se poate incarca prin USB de la calculator sau printr-un incarcator USB (neinclus in pachet). Eu am o cicatrice la mana stanga, care se inroseste de la senzor, de aceea o port pe cealalta mana.
Cristian Danciulescu 6 April 2018