SAMSUNG Smartwatch Galaxy Watch 3 Otel Inoxidabil 45mm Mystic Argintiu
Produs nou, sigilat

SAMSUNG Smartwatch Galaxy Watch 3 Otel Inoxidabil 45mm Mystic Argintiu

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 9 puncte = 9 lei (cashback)
Descriere produs
Samsung iti prezinta cel mai nou, revolutionar si performant smartwatch, Samsung Galaxy Watch 3 Otel Inoxidabil 45mm Mystic Silver Argintiu!

Acest smartwatch se bucura de cel mai avansat sistem de monitorizare a starii de sanatate, disponibil pe un ceas inteligent, reusind sa imbine productivitatea la nivel de smartphone cu tehnologia de varf in domeniul sanatatii. Cel mai avansat ceas Galaxy de pana acum, Galaxy Watch 3 Otel Inoxidabil 45mm Mystic Silver Argintiu te ajuta sa iti gestionezi fara efort viata si sanatatea - oferindu-ti controlul asupra starii tale de bine.

Ceasul se bucura de un design impunator, gandit pana la ultimul detaliu, devenind astfel singurul smartwatch cu rama rotativa de precizie pentru navigarea in aplicatie. Avand o rama rotativa fina si un ecran mare, este mai usor sa vizualizezi si sa te concentrezi pe ceea ce conteaza. Galaxy Watch3 este mai subtire, mai mic si cu aproximativ 15% mai usor, fata de modelele anterioare.

Completeaza aspectul iconic Galaxy Watch3 cu cel mai mare numar de cadrane de ceas din care poti alege, toate potrivindu-se cu structura sa eleganta. Calitate premium, pana la curea! Asta iti promite noul Galaxy Watch3, acesta fiind imbogatit cu ajutorul unei curele de piele naturala.

Referitor la informatiile legate de sanatate, Samsung Galaxy Watch 3 iti monitorizeaza urmatoarele: Nivelul de oxigen din sange, folosind LED-uri rosii si raze infrarosii pentru a evalua saturatia de oxigen din sange (SpO2) sau cantitatea de oxigen din fluxul sanguin.

Monitorizarea somnului, este realizata multumita inregistrarilor ciclurilor REM, somnului profund si timpul total de somn pentru a evalua si a ajuta la imbunatatirea calitatii odihnei. Echipat cu peste 120 de programe de antrenament la domiciliu din care sa alegi, Galaxy Watch3 te ajuta sa ai un stil de viata activ, oricand iti doresti, oferindu-ti posibilitatea de a alege din acele programe de antrenament. Foloseste Ridge Sport Band pentru statistici si mai precise.

Ghidul pentru alergare iti permite sa tii pasul deoarece primesti recomandari atunci cand te afli in miscare. Algoritmul avansat analizeaza modul in care te misti, pentru a ajuta la imbunatatirea formei si la prevenirea accidentarilor. Poti chiar sa masori valorile VO2 max (absorbtie maxima de oxigen) si sa ai la indemana informatii despre performantele zilnice, saptamanale si lunare, chiar de pe telefon.

Pe langa toate aceste functii, te mai bucuri de functiile smart reply, bitmoji, redarea muzicii prin aplicatia Spotify si GPS. Ceasul este rezistent la apa, fiind certificat IP68/5ATM. 

Bucura-te de cel mai nou si inteligent smartwatch dezvoltat de Samsung!
  • Cod MemoX: 42484
  • Cod EAN: 8806090540516
  • Cod Producator: R840
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Informatii despre produs

Acest produs ajunge la tine in cel mai scurt timp de la distribuitori oficiali din toata lumea. Ambalajul si meniul sunt afisate intr-o limba de circulatie mondiala, inclusiv limba chineza. Limba romana e optionala, la alegerea producatorului. Imaginile sunt cu titlu informativ. Produsul ar putea sa difere fata de imaginea afisata pe site.
Ce este in cutie
Produsul tau este insotit de accesoriile pe care producatorul a decis sa le puna pe piata si un adaptor gratuit pentru priza romaneasca, daca este necesar, o garantie standard asigurata de Service-Return.com, instructiuni de utilizare in limba romana si un multumesc din partea noastra.

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

4.67 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Robert Gabriel
8 December 2021
SAMSUNG Smartwatch Galaxy Watch 3 Otel Inoxidabil 45mm Mystic Argintiu
Recomand

Sunt foarte mulțumit de el!ca și defect bateria ține max 4 zile!


Veronica Ioana
2 April 2021
SAMSUNG Smartwatch Galaxy Watch 3 Otel Inoxidabil 45mm Mystic Argintiu
Multumit

Produsul este ok doar ca asociat cu alt telefon care nu este samsung preia doar apelurile deși am încercat sa reinstalez aplicația și sa asociez din nou ceasul cu telefonul.


Ignat
26 May 2020
SAMSUNG Smartwatch Galaxy Watch 3 Otel Inoxidabil 45mm Mystic Argintiu

Are cel mai avansat sistem de monitorizare a tuturor activitatilor