Program de loialitate CashBack

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Termeni si conditii generale

Program de loialitate CashBack pe www.quickmobile.ro

 

CashBack-ul este oferit in procent de 1% din comandă, sub forma unui bonus, clienților quickmobile.ro la orice comandă, indiferent de valoare, iar unitatea de masură este în Puncte.

 

Valoarea punctelor

Fiecare produs existent pe site-ul quickmobile.ro are afișat sub preț echivalentul valorii sale în puncte.

Puteți vizualiza oricând în contul dvs. numărul de puncte disponibile. Le puteți afișa accesând „Contul meu, cu click pe butonul „Punctele mele”.

Din momentul în care aveți puncte disponibile în cont, acestea pot fi folosite ca metoda de plata în momentul plasării unei noi comenzi.

 

Regulamentul de folosire al punctelor

Valoarea unui punct este de 1 leu (1 punct = 1 leu).

Punctele sunt obținute în urma plasării unei comenzi.

Punctele aferente plasării unei comenzi vor intra în contul dvs. în momentul în care comanda a fost livrata si termenul de retur a fost incheiat (45 de zile de la data livrarii comenzii).

Pentru a putea achita cu puncte, adăugați produsul în Coșul de produse, urmând să selectați ca metodă de plată „Foloseste punctele mele”. În cazul în care, punctele nu sunt suficiente pentru achitarea integrală a comenzii, veți putea opta pentru încă o metodă de plată. După aceea, puteți să finalizați comanda, urmând ca din costul său total să fie scăzută suma corespunzătoare punctelor folosite de dvs.

Dacă o comandă la care ați utilizat puncte se anulează, returnează sau se refuză primirea, acestea vor fi returnate în contul dvs.

 De asemenea, dacă o comandă se anulează, se refuză primirea sau se returnează, punctele care ar fi fost primite pentru finalizarea acesteia vor fi anulate.

 Punctele se acordă doar persoanelor care au cont valid creat pe site-ul nostru.

 Punctele nu pot fi transferate de la un cont de client la altul și nu pot fi convertite decât pe site-ul quickmobile.ro.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici