Termeni si conditii Club VIP Quickmobile

1. Reguli de inscriere:

1.1 Poate deveni membru Club VIP orice persoana fizica sau juridica, cu varsta peste 18 ani, care are un cont pe www.quickmobile.ro

1.2 Pentru a intra in Clubul VIP, trebuie achitat integral, cu cardul bancar, pretul pachetului ales ( SILVER sau GOLD) in site-ul quickmobile.ro sau in aplicatia mobila. Beneficiile vor fi active doar din momentul achizitiei si nu sunt disponibile retroactiv pentru comenzi plasate anterior.

1.3 Odata achizitionat abonamentul “Club VIP”, nu se poate opta pentru returnarea acestuia sau a sumei aferente abonamentului.

2. Beneficiile Clubului VIP

2.1. Transport gratuit

Pentru toti membrii clubului VIP, transportul este gratuit pe durata abonamentului , indiferent de numarul de comenzi plasate, valoarea acestora sau modalitatea de plata aleasa. Acest beneficiu se aplica atat abonamentului Silver cat si celui Gold.

2.2 Discount la Garantia Extinsa

Pe toata durata abonamentului, toti mebrii clubului VIP beneficieaza de 30% DISCOUNT la serviciul de Garantie Extinsa “Tech Care”(indiferent daca este Tech Care +1 sau +2). Acest beneficiu nu este limitat la un numar de produse achizitionate sau la valoarea acestora. Mai multe informatii despre Garantia Extinsa click aici

2.3 VIP Sales

Toti membrii clubului VIP, pe toata durata abonamentului, au acces la o reducere exclusiva aplicata zilnic asupra unui produs ales de catre Quickmobile.ro, in limita stocului disponibil.

2.4 Consilier de vanzari dedicat pe WhatsApp

Apartenenta la Clubul VIP, pachetul GOLD, ofera membrilor posibilitatea de a apela la un consilier personal de vanzari pe WhatsApp, in vedere obtinerii unui suport in ceea ce priveste urmatoarele achizitii. Consilierul dedicat este disponibil de Luni-Vineri intre orele 9:00 – 17:00.

2.5 Cadou oferit la aniversare

La aniversarea fiecarui membru Gold din Clubul VIP acesta este recompensat pe adresa de email cu un VOUCHER de 50 RON. Voucherul este valabil timp de 30 zile, si poate fi folosit pentru orice achizitie cu o valoare de peste 250 de lei. Pentru a beneficia de acest cadou, membrul clubului VIP trebuie sa se asigure ca a completat data nasterii in contul sau de client.

2.6 Esti mereu primul pe lista noastra

Pentru ca esti un membru Smart, ai prioritate la ofertele noastre, esti primul care primeste newsletter-ul nostru saptamanal cu Flash Deals, astfel poti prinde o super oferta inaintea tuturor.

2.7 Cadou oferit la orice comanda

Pe toata durata abonamentului, la orice comanda plasata, fiecare membru beneficieaza de un cadou garantat, indiferent de metoda de plata sau de livrare plasata.