NILLKIN Husa Capac Spate Textured S cu Protectie Camera Albastru APPLE iPhone 14
Produs nou, sigilat

NILLKIN Husa Capac Spate Textured S cu Protectie Camera Albastru APPLE iPhone 14

Produs nou, sigilat
Pentru acest produs primesti 0.4 puncte = 0.4 lei (cashback)
Descriere produs
Avand un design subtire si elegant, husa Nillkin Textured S, iti protejeaza dispozitivul impotriva deteriorarii si are, in plus fata de modelele anterioare de huse cu care ai fost obisnuit,  un capac glisant, cu rolul de a proteja camera smartphone-ului. Husa este adaptata perfect device-ului tau, il protejeaza impotriva deteriorarilor cauzate de caderi sau zgarieturi,  a murdariei si a prafului, butoanele pentru sunet sunt protejate, iar porturile bine delimitate, fara sa aduca un disconfort in utilizarea lor. 

Marginile usor ridicate ale husei asigura un plus de siguranta ecranului si obiectivului camerei, astfel, indiferent de modul in care asezi telefonul, poti fi sigur ca aceste elemente nu vor fi zgariate.
Datorita designului sau, este usor de dat jos, evitand riscul de a se zgaria. Partea din spate a husei are un strat de fibra de nailon placut la atingere. Astfel, nu numai ca ofera un finisaj si un design interesant, dar in acelasi timp este confortabil si impiedica dispozitivul sa iti alunece din mana.
  • Cod MemoX: 72714
  • Cod EAN: 6902048249547
  • Cod Producator: 108245
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Review-uri


Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota