GOOGLE Casti Wireless Pixel Buds Pro Charcoal Negru
Produs nou, sigilat

GOOGLE Casti Wireless Pixel Buds Pro Charcoal Negru

Produs nou, sigilat
800.90 Lei (-187.00 Lei)
613.90Lei
i Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile TVA inclus
Pentru acest produs primesti 6.14 puncte = 6.14 lei (cashback)
Descriere produs

Google Pixel Buds Pro sunt primele casti true wireless ale companiei, cu circuit activ de anulare a zgomotului. Asta inseamna ca pot elimina distragerile externe in timp ce te ajuta sa profiti de unele dintre cele mai interesante functii ale telefonului tau.

Aceste casti ofera control tactil asupra muzicii, apelurilor si multe altele. De exemplu: daca ai nevoie sa fii atent la mediul inconjurator, poti trece rapid la modul "Transparenta". Acesta dezactiveaza anularea zgomotului si foloseste microfoanele incorporate pentru a creste volumul sunetelor externe.

Sunet puternic si adaptabil pentru muzica si podcasturi
Driverele de 11 mm - mai mari decat cele pe care le vei gasi in majoritatea castilor true wireless- ofera un sunet clar, cu o gama completa. Procesarea si algoritmii speciali Google mentin sunetul echilibrat pe masura ce maresti si micsorezi volumul. Acordarea ramane consecventa atunci cand asculti la niveluri mai slabe sau mai puternice.

Conexiune puternica si stabila cu toate tipurile de telefoane si dispozitive
Catile incorporeaza conexiune Bluetooth® 5.0, o versiune mai noua si mai fiabila de Bluetooth pentru a reda muzica si efectua apeluri clare de la majoritatea telefoanelor mai noi, inclusiv iPhone. Conexiunea multipunct iti permite sa asociezi doua dispozitive in acelasi timp, astfel incat sa poti sari rapid de la telefon la laptop.

Caracteristici speciale pentru telefoanele Android
Ceea ce face ca Pixel Buds Pro sa fie cu adevarat remarcabile este tehnologia incorporata de Google - si modul in care functioneaza perfect cu telefoanele Android. Apeleaza controlul vocal Google Assistant apasand sau tinand apasat oricare dintre casti - sau pur si simplu spunand "Hei, Google". Dupa o singura configurare, Asistentul Google iti va recunoaste comanda. De acolo, poti sa o urmezi cu o solicitare prin intermediul matricei puternice de microfoane care detecteaza vocea din interiorul Pixel Buds Pro. 

(Integrarea Google Assistant necesita un dispozitiv care ruleaza Android 6.0 sau o versiune ulterioara).

Obtine indicatii, traduceri lingvistice in timp real si multe altele
Asistentul Google iti permite sa controlezi muzica, sa trimiti mesaje text si sa cauti pe internet cu ajutorul vocii. Dar este, de asemenea, cheia catre alte aplicatii Google care iti pot furniza informatii cruciale direct la urechi. De exemplu, Google Maps poate sa iti oferi indicatii pas cu pas de mers pe jos catre si de la o destinatie.

In acelasi timp, Google Translate foloseste microfoanele incorporate in casti pentru a capta ceea ce spun ceilalti si poate apoi sa ofere traduceri live pentru aproximativ 40 de limbi.

Autonomie puternica a bateriei
Pixel Buds Pro ofera aproximativ sapte ore de ascultare a muzicii cu anularea zgomotului activa - sau pana la 11 ore fara aceasta - la o incarcare completa.

De asemenea, vin intr-o carcasa compacta care acumuleaza inca 20 de ore de energie pentru a reincarca castile. In loc sa conectezi aceasta carcasa la priza din perete, o vei putea plasa pur si simplu pe un incarcator Qi compatibil (nu este inclus) pentru a utiliza incarcarea fara fir. O lumina LED va indica faptul ca husa se incarca.

  • Cod MemoX: 68944
  • Cod EAN: 193575032436
In stoc
Procesare comanda estimativ 9-10 zile
Deschiderea coletului la livrare
Livrare la alegere prin FanCourier sau Cargus
Garantie standard
Persoane fizice: 24 luni
Persoane juridice: 12 luni
Adauga in cos
Cumpara in rate de la 11 lei/luna.
Plata in 3 sau 4 rate, cu
costuri nesemnificative,
prin Oney
Buyback.ro
Vinde un telefon pe care nu il mai folosesti

Specificatii

Compatibility Requirements

  • Pairs with any Bluetooth® 4.0+ device, including Android, iOS, tablets, and laptops
  • Full access to features requires: Google Account Google Assistant-enabled companion phone running Android 6.0 or newer 

Sweat and Water Resistant

  • Earbuds IPX4
  • Case IPX2

Connectivity

  • Each earbud: · Bluetooth 5.0

Audio

  • Custom-designed 11 mm dynamic speaker driver
  • Active Noise Cancellation
  • Transparency mode
  • Volume EQ
  • Active in-ear pressure relief

Voice

  • Three microphones
  • Voice accelerometer
  • Wind-blocking mesh covers

Sensors

  • Capacitive touch (tap and swipe) sensors for music, calls, and Assistant controls
  • IR proximity sensor for in-ear detection to play and pause automatically
  • Motion-detecting accelerometer and gyroscope ·
  • Case: Hall Effect sensor for case open and close detection

Charging

  • Charging case: · USB-C® charging port Qi-compatible wireless charging

Battery:

  • With Active Noise Cancellation off, up to 11 hours of earbuds listening time, and up to 31 hours total listening time with the charging case.
  • With Active Noise Cancellation on, you get up to 7 hours of earbuds listening time and up to 20 hours of total listening time with the charging case
  • 3 5-minute charge of earbuds in the charging case delivers up to 1 hour of listening time with Active Noise Cancellation on
  • 15-minute charge of earbuds in the charging case delivers up to 3 hours of listening with Active Noise Cancellation on

Dimensions

  • Size

Each earbud: 21.3 mm x 18.2 mm x 19.8 mm; Charging case: 25 mm x 50 mm x 63.2 mm

  • Weight

Each earbud:  6.1 g ; Charging case: 50.6 g without earbuds; 62.8 g with earbuds

Review-uri (3 review-uri)


Ratingul general al produsului

5 (3 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Daniel
5 January 2024
GOOGLE Casti Wireless Pixel Buds Pro Charcoal Negru
Superb

Am ramas foarte impresionat și mulțumit cu ele. Le-am împerecheat cu un pixel 8 pro. Nose cancellation e exact cum vreau. Nu anulează de tot zgomotul exterior dar reduce fâșâitul ala enervant. Pot fi configurate de pe telefon după preferințe. Sunetul e foarte bun, dupa ce folosesti gestures nu mai vrei sa renunți. Overall 5 stele.


BODNARIUC
9 July 2023
GOOGLE Casti Wireless Pixel Buds Pro Charcoal Negru
Foarte multumit

Mai o jucărică din ecosistemul Google. Exact ce trebuie. Sunet bun, mai ales pentru ce ascult eu. Bateria tine in jur de 7 ore cu ANC activ. Practic din Portugalia de la hotel pana-n Iași m-au ținut, le-am reîncărcat doar in Paris o jumătate de ora in case. Cel mai mult am stat 6 ore cu ele in urechi, cand le-am scos mai aveau peste 15% baterie fiecare cască, urechile nu mă dureau. Bineînțeles părerea mea e subiectivă.


Adrian
22 June 2023
GOOGLE Casti Wireless Pixel Buds Pro Charcoal Negru
Excelente

Foarte faine. Se conecteaza f usor la dispozitive, au multi-point, ANC este f ok, sunt un pic bassy dar mie imi place asta mult, si touch-ul este super comparativ cu alte casti pe care le-am avut. Nu e la fel de bun a un buton fizic, dar de departe cel mai OK touch in experienta mea.