STAR Pulverizator Profesional Cu Recipient 7L Pentru Dezinfectarea Si Igienizarea Suprafetelor
Produs nou, sigilat

STAR Pulverizator Profesional Cu Recipient 7L Pentru Dezinfectarea Si Igienizarea Suprafetelor

Produs nou, sigilat
Comanda acest produs si primesti 17 puncte = 17 lei (cashback)
Descriere produs
STAR iti vine in ajutor cu noul pulverizator pentru igienizarea suprafetelor, care va fi aliatul perfect in prevenirea epidemiilor.

Pulverizatorul are o scara larga de acoperire si poate fi utilizat in igienizarea si prevenirea epidemiilor in spitale, restaurante, hoteluri sau alte spatii publice. De asemenea, pulverizatorul poate fi folosit in cotele pentru gaini, stane, grajduri, etc. Pulverizatorul este un device electric cu un grad ridicat de eficienta, oferind o utilizare convenabila de fiecare data.

Modul de utilizare este simplu, avand doar 5 pasi de urmat:

1. Inchideti robinetul/supapa clapetei de acceleratie si apasati intrerupatorul pe pozitia O (OFF). Desurubati (deschideti) capacul recipientului/rezervorului destinat solutiilor chimice si adaugati solutia necesara dumneavostra, intr-o cantitate de pana la 7 litri. Strangeti capacul recipientului/rezervorului destinat solutiilor chimice, dupa umplerea acestuia.

2. Introduceti sursa de alimentare, desurubati robinetul/supapa clapetei de acceleratie in pozitia corespunzatoare, ridicati dispozitivul in mana sau asezati-l pe umar, tineti duza si apasati I (ON), iar pulverizatorul va incepe sa functioneze. Daca apasati pozitia O (OFF), pulverizatorul se va opri automat.

3. Rotiti supapa de acceleratie pentru a regla dimensiunea cetii si cantitatea de pulverizare dorita. Rotiti clapeta de acceleratie in sens invers acelor de ceasornic, astfel, "ceata" eliberata si particulele acesteia vor fi mult mai mari. Cand supapa/clapeta de acceleratie este rotita in sensul acelor de ceasornic, cantitatea de ceata devine mai mica, pana cand aceasta se elimina in totalitate.

4. Dupa utilizare, clapeta de acceleratie, trebuie rotita in sensul acelor de ceasornic pentru a preveni scurgerea lichidului.

5. Cand capacul rezervorului chimic este bine etansat, cantitatea de ceata va deveni mai mare, iar cand acesta nu este inchis in totalitate, cantitatea de ceata eliminata va fi mai mica. In ideea atingerii nivelului maxim de performanta, asigurati-va ca, capacul rezervorului chimic este bine inchis.
  • Cod MemoX: 211300
  • Cod EAN: 6426495446187
Acest produs este momentan indisponibil. Pentru a afla cand reintra in oferta adauga-l in lista ta de preferinte.

Specificatii

  • Voltage: AC 220V/50Hz
  • Net weight: 3.7 kg
  • Chemical tank: 7l
  • Mist-diameter: 0-20 um)adjustable
  • Distance of direct spray: about 6-8 m
  • Power: 800W
  • Size: 480*220*300 mm

Review-uri (1 review )


Ratingul general al produsului

5 (1 review-uri)

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota

Iulia
6 April 2020
STAR Pulverizator Pentru Igienizare Suprafete

L-am luat recent si il folosesc destul de des, este util pulverizatorul